Utflykt till Steninge slottsby

Stening slottsby

Utflykt till Steninge slottsby

Igår gjorde vi en mysig söndagsutflykt till Steninge slott! Egentligen blev det ett bonusstopp på vägen till målet…att kolla på en liten hundvalp. Den här gången fick vi med oss alla tjejerna, och det är ju klart när det är ny hund på G! Här bjuder jag på lite inspirationsbilder från ladan, himla mysigt ställe!

Steninge slottslada

Steninge slottsby

Ett vackert område, med slott, öppna vidder och så ladan med en rustik restaurang/café, en superfin växtbutik/ med utedel till våren, snygga möbler och så en butik för mannen som gillar jakt och lantliv. Ett himla bra utflyktsmål!

Steninga slottsby

Steninge bruk Restaurang/café

Brunchen såg helt fantastisk ut! Vi hade precis ätit, men nästa gång kommer vi absolut att prova den! Maten grillas på en jättestor innegrill, så det fanns minihamburgare, gott kött, korvar, och massor av olika goda tillbehör. Efterrättsbuffé såg definitivt ut att vara välfylld! Det hade även annat som ex. Ceasarsallad, pannkakor och gott fika.

Steninge slottsby

Posh Living – ladans övervåning

Wow säger jag bara, så mycket snygg inredning om man gillar lyxiga saker! Här bjuder jag på några inspirationsbilder…även om man inte vill spendera dyra pengar där, så kan man ju få en hel del Diy-ideer bara genom att titta!

Steninge slottslada

Köksinredning – Picky Living

Har ni sett det nya kökskonceptet med Ikeas köksstommar med luckor och andra snygga kökstillbehör från Picky Living…och vilken spis! Vilken bra idé, då kan man göra som sitt Ikeakök på ett helt unikt sätt!

Steninge slottsby

Härligt med snygg inredning då själva byggnaden är så fin! Vilket coolt träd!

Steninge slottsby

Rustik keramik

Sådan keramik här skulle man vilja göra när keramikverkstan kommer igång…letar fortfarande efter kablen till ugnen…hoppas vi hittar den snart bland all förrådsröra ….

Steninge slottsby

Vackra mattor, soffor, lampor, soffbord…

Steninge slottsby

Vilket skåp!

Nu har jag en bild på hur jag ungefär tänkt göra om våra gamla Billybokhyllor här hemma!

Steninge slottsby

Smarta och praktiska lampor…skulle vara bra att ha bakom soffan!

Steninge slottsby

Diy-tips till porslinsmålaren

En mugg med bokstav till varje familjemedlem skulle spara enormt på disken! Det vore roligt att använda Lettering-tekniken på muggar

Steninge slottsby

Nu spejar vi efter fina hundtillbehör, vilka lyxiga hundkorgar! Det skulle nog inte vara alltför svårt att sy själv som ett kul Diy-projekt!

Steninge slottsby

Mera keramik…? Vore kul att skulptera såna här!

Steninge slottsby

Besök i Trädgårdsmästeriet

Vilken underbar liten butik, fylld med mängder av växter. Till sommaren såg det ut som att de även har en stor utomhusdel. En kruka av pilkvistar, fylld med sötaste blommorna gav verkligen vårkänsla!

Steninge slottsby

Mängder av sticklingar…nu börjar det klia i växt-fingrarna! Våren kan komma bums nu!

Steninge slottsby

Otroligt många olika sorters citrusträd…Vilka dofter!

Steninge slottsby

Steninge slottsby var helt klart värt en liten omväg på vår utflykt! Ser fram emot att få besöka den här platsen en solig sommardag!

Steninge slottsby

Nu var det dags att få se den lilla valpen! Helt underbar och så himla liten!…Det var nästan helt omöjligt att få en bild, för den var inte still många sekunder……Vi kunde bara inte motstå en sådan här liten sötnos! En liten York Shireterrier som kommer att bli ganska liten. Redan imorgon ska vi hämta henne, så nu blir det att ta hand om en ”?-bebis” igen!

Steninge slottsby

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen