Canvas från Photowall

Photowall

Canvas från Photowall

Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Just nu är det påsklov och vi pysslar och fixar hemma som bara den! Det är som att man fått nu energi till att just städa och piffa till hemmet! För det är ju i hemmet vi kommer att tillbringa den mesta av tiden den närmaste tiden. Då är det väl kul att göra det extra vackert! Jag har fått till ett fint samarbete med Photowall, då jag fått möjligheten att välja något ur deras enorma sortiment! Varsågoda dagens inredningsinlägg: Canvas från Photowall

Photowall

Canvas från Photowall – Ett superenkelt sätt att piffa till rummet!

Hos oss kan du hitta tapeter och tavlor som passar just dig. Med passion och omtanke hjälper vi dig få ditt hem att spegla din personlighet

Idéntill Photowall föddes år 2006 av bröderna Niklas och Charlie Johansson som tyckte att utbudet inom personlig väggkonst var ganska begränsat. Med en teknisk bakgrund och ett stort intresse för design bestämde de sig för att testa något nytt: att trycka tapeter digitalt. Utan någon erfarenhet av tryckteknik köpte bröderna sin allra första tryckpress år 2006 – och Photowall var skapat. Ett företag där fokus var kvalitet, kreativ design och skräddarsydda produkter. Idag är Photowall ett väletablerat företag med egen fabrik och kontor i Skarpnäck, Stockholm. Men precis som vid starten så drivs vi fortfarande av lusten att skapa och att ständigt testa nya idéer.”

Photowall

Canvas – Mitt val!

Efter att jag kikat igenom Photowalls enorma sortiment, diskuterat med mina döttrar…eftersom mannen har noll intresse, så fick vi äran att välja. Inte helt enkelt! Egentligen skulle jag kanske velat haft en storblommig tapet bakom soffan, men just nu kändes det mycket enklare att piffa till rummet med den största canvasduken. Hela 1,50 x 1 meter, en gigantiskt stor tavla, som jag tycker behövdes för att fylla den stora gråa väggen. Eftersom vi har en något romantisk stil hemma med en blandning av gammalt och nytt, ville jag att tavlan skulle smälta in i den befintliga inredningen. Inte ta för mycket uppmärksamhet, utan fylla upp väggen med mer romantik!

Photowall

Canvas med ballerina

Valet blev denna Ballerina ”Dress Rehearsal” tycker den var så fin i akvarellstil och färgvalet passade in hos oss. Ni som inte vet så dansade jag faktiskt balett som liten. Dock slutade jag precis innan jag hann testa ballerinaskorna, de vackraste skorna av dem alla!

? De flesta motiv går att få som canvas, posters eller fototapet, valet är ditt. Kika in på Photowall för att se hela sortimentet.

DIY – montera din canvastavla

1) Beställ din tavla.
2) Den kommer till närmaste uthämtningsställe inom ett par dagar, eller så väljer du att få den levererad till din dörr.
3) Tavlan kommer i ett avlångt paket med tydlig beskrivning, canvasduk, trälister med förborrade hål och verktyg för att sätt ihop tavlan.
4) Lägg ut canvasduken på ett plant underlägg med motivet nedåt.
5) Lägg ut trälisterna, längs kanterna. Se bild
6) Drag loss tejpen och fäst trälisterna i duken.
7) Vik upp listerna enligt bilden, så att hörnen passar ihop.
8) Lägg ett vinkeljärn i varje hörn, skruva fast skruvarna.
9) Sätt upp tavlan på väggen!

Photowall

Är så nöjd, tycker den passade så bra!

Photowall

Vardagsrum före nya tavlan

Den här tavlan har jag målat, men som kändes alldeles för liten för väggen. Så den fick flytta till motsatt vägg. Tycker den passar fint i stilen med min nya tavla.

Photowall

Vardagsrum efter

Här är vardagsrummet med nya tavlan från Photowall – Visst blev det lyckat!

Jag hoppas att ni blivit inspirerade att förändra med något nytt där hemma!

? Just nu har jag möjlighet att ge er följare 25 % rabatt på en av alla Photowalls produkter. Det är bara att välja en fototapet, designtapet, posters, tavla eller canvas. In och kika på Photowall för att se hela sortimentet.

? Ange rabattkod: diysweden2020 vid beställning, koden gäller t.om. 10 maj 2020

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen