Skansen

skansen

Skansen

Idag har vi tagit paus från allt pyssel och gjort ett besök på Skansen i Stockholm! Mest var det lilla tjejen som vill gå till Skansen, kolla in alla nykläckta små djur, äta glass i solen och kanske få åka karusell! Det blev en härlig vårdag, med lite djur, glass och våfflor i solskenet, och många fina vårblommor att titta på. Stockholm är ju så vackert, speciellt på våren, då man tar första båtturen med Djurgårdsfärjan! Här kommer ett litet bildcollage!

skansen

Skansen

Om man letar inspiration från gamla svenska hus, och byggnadsvård är verkligen Skansen ett inspirerande ställe. Det finns ju fint glasblåseri, gammalt bageri, krukmakeri och fina gamla byggnader, gammaldags kaféer, kullersten och vackra skyltar. Det är nästan mer muséekänsla än djurpark, på gott och ont! Fina butiker med fint svenskt hantverk, finns både vid ingången och på ett par ställen på Skansen.

skansenSkansens, fina skyltar

Vilka fina skyltar, se husväggen! Fin emalj, och fina gamla typsnitt…

Skansen djur

Idag fotade jag bara några av alla djur… Björnarna var nästan roligast, då vi det var lite action i björnhägnet! De klättrade i träd och brottades! Påfågeln, ville inte riktigt visa alla sina vackra fjädrar, men satt fint som en staty på räcket.

skansen

 

Här är mina pysseltjejer, som också är en stor del av allt pyssel och bakning här på sidan!

skansenVackra vårblommor, och minsta tjejen i solskenet.

Ha en riktigt härlig vårhelg i solen!

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen