Skansen

Skansen

Skansen

En av veckans vackraste sommardagar, tog vi en dag ledigt och passade på att besöka Skansen. Tänk vad otroligt vackert det är på Skansen en sommardag, då allt blommar, vattnet glittrar i horisonten och alla går runt och äter glass! De flesta djur var dock lite slöa…men det får man ta den sån här dag! Målet var att kolla på Akvariet, då vi ofta inte brukar hinna med det på en Skansenutflykt. Så här har ni några fina bilder från Skansen helt enkelt!

Skansen

Vackra gamla gårdar…är det inte otroligt att vi har sånt här mitt i stan! Det måste vara väldigt exotiskt för våra turister.

skansen

Blomningen var otrolig! En foton-råd som jag var tvungen att fota massa blommor…

Skansen akvariet

Helt klart värt ett besök, det gav något extra! Dels var det nästan inga människor där, då det var så fint väder. Lemurerna är verkligen något extra, då man får gå så nära dem. Det fanns en liten nyfödd unge, som så sött klängde på mamman. Krokodilerna var enorma, de låg så stilla med öppna gap, så vi trodde de var uppstoppade! Det bästa av allt tyckte lilltjejen var att få klappa en orm!

Skansen

Sockervadd och glass är det bästa med hela dagen!

Skansen

Tur det finns en karusell! Fortfarande kul!

Skansen

Björnungarna var så söta, de badade och busade!

Skansenbutiken

Ett besök i Skansenbutiken på torget är ett måste…i alla fall för mig! Så mycket fint hantverk, och snyggaste lokalen!

Skansen

Godis i mängder på torget…

Skansen

Skansen

Vilken underbart lyckad dag! Att få rå om sin lilla tjej, och bara njuta! Det blev inte så många djurbilder, då de gömde sig i solskenet. Alla bilder är tagna med min telefon, men det blev rätt ok ändå!

Ha en jättebra vecka! Nu blir det mycket picknickar, och fix inför skolavslutningar!

Kram!/Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen