Formex höst 2019

Formex höst 2019

Formex höst 2019

Igår var det äntligen dax att besöka Formex höst 2019. Så roligt att få se allt nytt, den nya ommöbleringen av alla montrar, årets Italienska temarestaurang samt förstås att få träffa några av min pyssliga vänner!  Här kommer ett bildregn med höstinspiration!

Formex höst 2019

Formex höst 2019 – Lugnt, fridfullt och hållbart!

I entrén möttes man av detta! En enorm monter i vitt, med naturliga material som pinnar, trä, ull, keramik i naturnära färger…Såå vackert och framförallt lugnt! Ingen vild färgskala här, som man kan tro efter de senaste årens Formex i orange, rosa, svart…och glammigt!

Entréhallens ljusa utställning – Visst får man vårkänslor istället för höst! Men jag gillar det verkligen! ? Den utställningen kompletterades med en vit oas med yoga och energimassage.

Formex höst 2019

Torkade blommor – fanns överallt, hållbarhet så det skriker! Snyggt eller fult det avgör man ju själv…men helt klart mindre slösigt än att köpa en färsk fredagsbukett. Vallmokapslar är ju väldans vackert!

Formex höst 2019Formex höst 2019

Rice bjöd på finaste montern och ett sött DIY – Ett fint sugrör, ett band  och en kort, vips så har du en minitavla!

Formex höst 2019

Jenny Nyström tomtar – så fint skyltade på björkstammar. Det fnnas väldigt lite julsaker i år…

Formex höst 2019

Varma färger i många montrar, gråblått, jordfärger, trämöbler, guld, keramik och rotting.

Formex höst 2019

Vackra växttavlor

Formex höst 2019

Kitchen aid – i jätteformat! Här kunde man tävla och vinna en egen!

Formex höst 2019

Goda praliner I den stora A-hallen hittade man nu alla godsaker…Väldans gott!

Formex höst 2019

Ernst – Årets monter var mer avskalad, ljusare och vackrare än någonsin! Kolla in julstjärnorna!

Mera Ernst – som i år har en ny logga. Se de fina bambukrokarna!

Formex höst 2019

Kitchigt värre – som raka motsats till Ernst fanns det många montrar med goda dofter, tvålar, ljus och servetter med bling! Sött bad iallafall!

Formex höst 2019

Jul hos House doctor – Stiligt som vanligt! Guld, svart, brunt och så lite glitter på det!

Formex höst 2019

Pyssel hos Creativ Company – CCHobby

Min samarbetspartner sedan Diy Swedens begynnelse! De har fortfarande så fint material. Mitt favoritmaterial är deras enorma träsortiment, de är outstanding på det här! Man kan hitta alla sorts askar, tavlor, miniland, juldekortioner som kan dekoreras efter egen kreativitet!

Mera material pysselmaterial från CC Hobby

Massor av kreativt material för vackra kort och presenter, scrapbooking, tyger, stansar, porslinsmålning, Bullet journaling, diy-kit, miniland, julhängen…Ja kika in på deras hemsida CreativCompany så kan du hitta 3500 idéer och 12000 produker. Ni kan förstå att jag har lite svårt att välja ut mina pyssel för kommande säsong…det är som en enorm gottpåse där man vill prova allt!

Formex höst 2019

Young designers – Vi besökte alla montrarna med nya kreativa lovande designers. Denna kille från Stockholm Furniture lab var riktigt kul och idén är väldigt innovativ, med fint hållbarhetstänk..Använd allt material, bygg och designa din möbel precis hur du vill…ändra, gör om och anpassa möbeln efter dina nya behov!

Täljhörnan – En kreativ workshop

Vi avslutade dagen i täljhörnan! Här fick vi träffa killarna som startat Täljogram, fina Diy-kit med morakniv och färskt trä. Vi fastade i täljbubblan i två timmar! Vi täljde och täljde varsin sked och en ätpinne. Det var nog lite svårare än vi trott och framförallt krävdes det lite hårda nypor och teknikträning för att få till en fin sked. Nu blev det en rejäl ”grötslev”…men jag ska nog köp mig en kniv och fixa till den lite hemma. Himla kul var det! Kanske kan bli några fina ”Ernst-knoppar” till hösten…skulle vara fint till stugan!

Formex höst 2019

God avslutning

Vi avslutade dagen med roliga samtal samt en supergod middagsbuffé på Scandic (hotellet bredvid mässan) Så trevlig dag, det här lever man länge på! Förstås fanns det mängder av mer att se och visa er, men jag valde min guldkorn!

Hoppas ni fått lite inspiration genom mina bilder till ert skapande!

Ha en jättemysig helg!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen