Broderad julkalender

Broderad julkalender

Nu är det dax att visa upp årets julkalender! Min handbroderade adventskalender är helt klar! Idag får ni se hur den blev! Det här fina korsstygnsbroderiet har jag fått möjlighet att göra i samarbete med The Folklore company. Varsågoda dagens julinspiration: broderad julkalender

Broderad julkalender

En julbonad med korsstygn, ett samarbete med The Folklore company. En broderad julkalender blir en fin tradition att ta fram till varje jul! Man behöver ju inte hänga paket i den, den är så vacker som den är.

Broderad julkalender

Broderad julkalender

För att göra en broderad julkalender är det bara beställa ett broderikit! Allt ingår i paketet, aidaväv, broderigarn, mönster och nål. Guldmetallhänget får man köpa till.

Brodera julkalender

Broderitips! In och kika på mitt tidigare inlägg så hittar du några bra tips! Det här är inget svårt broderi, varje motiv är ganska litet och enkelt. Det svåra kan vara att få dem på en rak linje, för att underlätta kan man sy några stygnlinjer som stöd, eller ta hjälp av en linjal.

Brodera julkalender

Pakettips

I år har jag inga små tjejer längre, så några paket med prylar behövs inte, utan denna kalender får bli en familjekalender, med en blandning av choklad och lotter. Jag tycker de blev så söta med brunt papper och rött garn.

Brodera julkalender

Så mysigt att sitta och slå in minipaket!

Brodera julkalender

Julkalendern är klar att hängas upp på väggen! Jag är så nöjd med denna broderade bonad, den kommer att sparas och hängas upp varje jul, den är ju så fin utan paket också! Jag kan varmt rekommendera att testa broderi, så avkopplande pyssel, med fint resultat. Ett perfekt pyssel att ta med till stugan, ha vid tv´n, bara brodera lite då och då.

Ha en fortsatt fin vecka…och snart är det dax för årets första advent!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen