Julpysselpaket – Tävling

Julpysselpaket

Julpysselpaket – Tävling!

Hej! Ny vecka och nya roliga pyssel! Men först blir det en tävling! Den här veckan har ni möjlighet att vinna ett superfint Julpysselpaket med flera söta pysselkit med ullpyssel, halmpyssel och även ett makramétomtekit! Nu har ni chansen att pyssla hela december med så fint material, enkla vägledningar i paketet och mina blogginlägg som guidar er genom pysslet.

( I samarbete med CC Hobby )

Julpysselpaket – Tävla om alla dessa fina pysselkit från CC Hobby

Tävlingsregler:

Tävla på instagram eller här på bloggen:

Tävla på Instagram:

1) Följ @diysweden och @cchobby.se
2) Motivera varför du vill vinna detta Julpysselpaket från CC Hobby
3) Tagga 3 vänner

Tävla på Bloggen:

1) Maila eller skicka en kommentar med din motivering varför du vill vinna detta Julpysselkit från CC Hobby

Tävla t.om. söndag 29/11 2020 kl 00.00

Julpyssel i ull och filt

De här söt tomtarna i nålfiltad ull finns med i pysselpaketet.

Vackra julkulor i ull med dekorerade med guldtråd, beskrivning och allt material finns med.

Julpysselpaket

Flugsvampar i ull.

Julpysselpaket

Julpynt i halm

Du får också 3 fina paket med halm, guldtråd och beskrivning till att lära dig gör klassiskt halmpynt

Julpysselpaket

Här är min lilla adventsgran, fylld med julpynt i ull. Ett något enklare pyssel som också finns med i vinsten är de små tomteflickorna som är gjorda av träkulor och filt. Det ingår även ett kit med makramétomtekit, som jag inte hunnit visa er ännu, men beskrivning finns med i alla paket.

Hoppas att ni vill vara med och tävla!

Lycka till! ?

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

12 reaktioner på ”Julpysselpaket – Tävling”

 1. Jag är med och tävlar. Vill oerhört gärna vinna detta,för har aldrig provat på tovning! Min syster och jag pysslar gärna tillsammans,och dessa skulle vara perfekta!

 2. Hej!
  Mina barnbarn och jag skulle bli väldigt glada om jag vann detta. Vi tycker om att pyssla men just nu har vi inte så mycket material eftersom det är svårt att komma ut och handla. Hoppas på tur.

 3. Har sett flera olika vackra halmpyssel inför denna jul och blivit sugen på att prova själv. Då vi förmodligen kommer vara mycket hemma, bara familjen ihop, hade det varit mysigt att få pyssla ihop och göra denna jul speciell på ett positivt sätt!

 4. Birgitta Andersson

  Skrev en kommentar men den försvann visst.
  Mina barnbarn och jag skulle bli väldigt glada över denna vinst. Vi har dåligt med material och ingen butik med pyssel i våran stad.

 5. Plötsligt har jag så mycket tid!
  De yngre mammorna ville inte gå med i den traditionella syföreningen utan startade en egen med tovning, nålbindning, näverslöjd och halmarbeten. Instruktörer kom från hemslöjdsförbundet och alstren såldes sedan på ungdomsgruppens julbazar. Jag var då fullt upptagen med ungdomarna, men nu …!

 6. Hej Katarina. Jag gillar att pyssla, speciellt till jul. Jag ska göra en snöblomma och baka ploppkakor i helgen. Det tar nog tid att göra snöblomman, men den så vacker. Jag skulle gärna också vilja vinna julpysselpaketet. Mina barnbarn har ärvt mitt pysselälskande. De skulle bli glada.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen