Nyckelringar i trä/korsstygn

Nyckelringar

Nyckelringar i trä/korsstygn

Hej och Gott Nytt År & God fortsättning! Idag har jag städat ut julen…nästan…sparade en julstjärna i fönstret. Men granen åkte ut, barret är kvar… och pepparkakshusen är kraschade, lite sorgligt är det. Men ut med det gamla och in med ny frisk energi! Längtar så till allt pastelligt pyssel, men först ska det väl bli lite vintrigt pyssel. Lite pysslade har det allt blivit på jullovet, men tagit en paus från skrivanden på bloggen…men denna vecka ska ni få se våra nya pyssel!
Veckans första pyssel: Nyckelringar

Nyckelringar

Nyckelringar av trä och korsstygn – Ett kul litet pyssel!

Nyckelringar – Material & Gör så här:

? De här söta träfigurerna har jag köpt på Systrerne Grenes, är inte riktigt säker på att de finns i deras sortiment. Men det kanske kan inspirera ändå. Man skulle kunna göra dessa söta djur i kraftig kartong eller läderpapper, göra hål med en kraftig nål…och sen brodera korsstygn.

Nyckelringar

? Ringarna kommer från Panduro.

? Sidenbanden från Systrerne Grenes

Nyckelringar

Elefant i lila

Nyckelringar

Snigel i orange/grönt

Nyckelringar

Hjärtnalle i rosa

Förra året puttade jag in en hel del grejer vi skapat i en webshop (Tictail) men Tictail lades ner och nu letar jag en ny enkel webshopsalternativ. Det känns så bra att få iväg sakerna till någon som kanske har mer användning av dem. Så håll utkik i vår!

Nyckelringar

Årets första dagar brukar jag rensa i allt pyssel i pysselrummet! Just nu gör jag plats för en workshop jag ska delta i hos Anna Karolina. Det är en 9-veckors kurs med 3 kurskvällar i veckan, helt digitalt. Vi kursdeltagare ska få lära oss spännande och roliga skapartips för att lyfta fram kreativiteten och framförallt få känna gruppdynamiken i skaparprocessen. Ja ser verkligen framemot detta, och hoppas jag kan visa något här och inspirera er! Men framförallt hoppas jag att jag kan utveckla mig i konsten, och kanske hitta in stil! Kika gärna in hos Anna Karolina, en så inspirerade människa, hon delar många av sina kreativa stunder på Facebook.

Ha en underbar vecka och en bra start på nya året!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen