Sostrene Grene – Nu webbshop i Sverige!

Sostrene Grene

Sostrene Grene – Nu webbshop i Sverige!

 

(I betalt samarbete med sostrenegrene)

Jippie! Igår lanserade Systrene Grene sin webbshop i Sverige! Äntligen, som jag väntat på denna dag! Jag har handlat deras produkter i butik i Köpenhamn och Stockholm, och det är verkligen min favoritaffär! De har precis allt! Inredning, pysselmaterial, baktillbehör, söta saker till barnrummet, presentartiklar och mycket mer. De gör alla ting i så vackra färger och till mycket bra priser!

Sostrene Grene

Nytt samarbete!

Det bästa av allt är att jag ska få göra samarbete med dem! Ni kommer att få ta del av mina pyssel med deras material, helt fantastisk roligt ska det bli! Idag visar jag några av mina favorit-DIY från deras webbshop, ni har väl inte missat alla roliga DIY-projekt som finns på Søstrene Grenes hemsida? Nu ska jag bara välja ut vilket material jag ska börja med.

Sostrene Grene

Måleriartiklar

Akrylfärger, penslar, paletter, canvasdukar…Jag har handlat mycket målarmaterial genom åren, och det är så prisvärt!

Sostrene Grene

Fina färger

Akvarellfärg i fina plåtaskar, bläck, penna och fina block…de här är jag väldigt nyfiken på. Jag tycker  ju akvarellmålning är så roligt!

Sostrene Grene

Förvaring för pyssel

En sådan här förvaringslösning verkar ju toppen att bära med sig till köksbordet eller ta med till sommarstugan

Systrene Grene

Anslagstavla – Himla snygg och bra till alla komihåg-lappar, ideér, recept och foton.

Sostrene Grene

Broderisaker

Det är verkligen roligt att brodera, och här finns garn i fina färger, nålar, söta necessärer och påsar…Fick jättelust att sätta igång med ett broderi!

Sostrene Grene

Garn i mängder av färger

Garn i vackra färger till virkning, stickning eller andra roliga garnpyssel. De här garnerna vill jag gärna prova, jag är inte något virk- eller stickproffs, men det är ju så roligt när man kommer igång med ett projekt med garn, så mysigt att pyssla med framför tv´n.

Sostrene Grene

Odla är kul!

Snart är odlingssäsongen igång, jag har sån lust att börja redan nu! Man kan faktiskt odla en hel del inomhus redan nu för att få till vårkänslan!

Det ska bli så kul att sätta igång med nytt material och nya pyssel!

Håll utkik vad det kan bli!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen