Tårtfat av loppisfynd

tårtfat

Tänk vad tårtfat på fot är vackra! De är perfekta att ha på buffebordet, det får plats så många kakfat om man varierar höjden på faten på fikabordet. Tårtfat är ju inte alltid så billiga, så idag visar jag hur du gör ett eget vackert tårt- eller kakfat. Allt som behövs är en gammal tallrik, en fot av exempelvis en ljusstake och ett bra lim.

tårtfat

Kakfat på fot till sommarfikat

Ljusstake tallrik

Pattex lim

Tårtfat

Material: tallrik och ljusstake (Stadsmissionen) starkt lim som tål maskindisk (Pattex från Panduro).

Limma tårtfat

Diy tårtfat eller kakfat – Gör så här:

1. Limma på toppen av ljusstaken, och tryck fast mot tallrikens baksida.

Det här limmet Pattex (från Panduro, tror det finns på Clas Ohlson) kan jag varmt rekommendera. Det här kakfatet har hållit superbra, och jag har gjort massor av saker där jag använt detta lim!

tårtfat

2. Lägg några böcker som tyngd, och låt torka över natten.

tårtfat

Klart!

Ett väldigt enkelt och kul pyssel! Jag kommer definitivt att leta fler fat och ljusstakar på loppisarna i sommar! Sånt här pyssel är verkligen superkul! Så bra när man kan hitta på något nytt av alla

Tycker du att brownie kakorna ser smaskiga ut! Recept till Brownies hittar ni här! Vill du kika på fler återbrukspyssel, så klicka på länken.

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen