Cricut event – Diy-Julkulor

Cricut

I torsdags var jag inbjuden till Cricut Sveriges första event Crafternoon Tea, såå glad att jag blev bjuden!🎉 Så fint ordnat! Vackert, inspirerande och framförallt superkul att få träffa personerna som jobbat fram denna fantastiska maskin till Sverige…bonus var så klart att få träffa andra pyssliga tjejer och äta massa gott, lite glamour i vardagen!✨

Cricut

Cricut julevent – Crafternoon tea

Sveriges pysseldrottning Kreativa Karin hade designat hela eventet med alltifrån julgran med dekorationer, julkuddar, paket, julkort, askar, dukning och så var även Karin kitad med superfin jultröja och diadem som hon designat! Vilken lyx! Jag fick ju även träffa henne två dagar i rad, med alla event….sån inspirationsboost!

Cricut dukning
Cricut julmugg

Vacker dukning!

Varje person fick en söt ask med hemligt innehåll, en julmugg och en julkasse. Kika på den fina servettringen som nötknäpparen och menykortet! Muggen trycks med hjälp av en Cricut mugpress.

Cricut event
Massor av godsaker!
Mingel
Mingel med Cricut Sverige och inbjudna.
Cricut
Julkort
Julkort
Julkort

Presentation av Cricut

Vi fick en välkomnande presentation av Karin och Shireen. Vissa av oss deltagare hade aldrig använt maskiner och vissa var vana användare. Hela lokalen var fylld med fint material och flera av Cricuts maskiner.

Julkula

Dax för paketöppning!

I den söta asken med röd glitterrosett (Cricutgjord såklart!) fanns en julkula! Dagens roliga julpyssel var att designa ”pyssla ihop” en egen julkula!

Pyssel med Cricut

Julkula – hur gör man?

Idag skulle vi jobba med den lilla Cricutmaskinen Cricut Joy, den är himla smidig att ta med sig, finns en väska till den. Vi laddade in Cricut joy appen och högg in på pysselbordet!

Julkule-pyssel

Julkula
Julkulan piffade jag till med sidenband och pompomkulor! Såå roligt! Ville bara göra flera!

Julkulor i flera olika designs!

Här är några olika julkulor som mina pyssliga vänner gjort!
Fr.v. @johannacryer, @festligatips, @dnilva och min favoritkula (längst ner)med pompombollar inuti har Johanna Cryer gjort.

Kreativa tjejer
Här är hela kreativa gänget som var med på Crafternoon Tea.
Katarina

Hoppas ni blev lite julinspirerade! Är du nyfiken på Cricut maskiner kika in på deras sida! Sen finns det massor att kika på Youtube.

Ha en bra vecka!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen