Diy: Godiskrans

godiskrans

Diy: Godiskrans

Tillverka en egen godiskrans, ett roligt julpyssel, där barnen kan vara med och limma godis på kransen. Godiskransen passar utmärkt som gåbortpresent till adventspartyt! Jag använde olika karameller med juligt papper, som skulle passa till kransen.

Det behövs inte särskilt mycket material till kranspysslet, men använd gärna en limpistol, ett av de bästa pysselverktygen du kan ha i ditt pysselskåp. Det finns billiga, i de flesta hobbyaffärer, och lim finns i olika färger, och även med glitter i.

godiskrans

 

godiskransMaterial till en Godiskrans:
Styrolitring, limpistol (från Panduro) godiskarameller med papper på, rött band till rosett, och eventuellt cellofan (från Ica hemma), chokladklockor (från ÖB)

godiskrans

Välj dina favoritkarameller!, eller de med snyggast papper…

Godiskrans, gör så här:

  1. Limma fast dina karameller med limpistol, jag började med att limma fast ett varv med godis ytterst på kransen.
  2. Nästa varv limmade jag framför, så sammanlagt blev det fem varv med karameller från utsidan till insidan. Baksidan lät jag vara, den kan vara bra att ha tom, så att den går att hänga på väggen eller ligger snyggt på ett bord.
  3. Avsluta med att knyta ett rött band eller rosett i toppen på kransen. Jag hittade några chokladklockor på ÖB som jag knöt fast mitt i kransen.
  4. Tag cellofan runt hela kransen och avsluta med ett mindre rött band i toppen, Klar att ge bort!

godiskrans

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

2 reaktioner på ”Diy: Godiskrans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen