Armband av tjeckiska glaspärlor

tjeckiska

Armband av tjeckiska glaspärlor

Idag visar jag lite pärlinspiration på bloggen! De här vackra tjeckiska pärlorna kommer från Prag, en stad fylld av många fina pärlshoppar. Jag har själv inte varit där, utan fått pärlorna i present! Pärlorna är så otroligt vackra som de är, vilken tyngd och vilken glans, när det är riktigt tjeckisk glas. Lilltjejen ville förstås vara med och ”pärla” så det är inte mycket pyssel man får ha för sig själv! men det är ju så kul att ha en pysselkompis! Här är våra första smycken av de tjeckiska pärlorna! Det kommer nog att bli en del halsband och örhängen, som jag tänkte komplettera med kedjor, och metallsmyckesdelar.

tjeckiskaArmband av Tjeckiska pärlor

Det enklaste pyssel du kan göra tillsammans med dina barn är egentligen att göra enkla smycken, som halsband och armband, med pärlor med stora hål och gummiband.

Pysseltips för små barn:
Har du riktigt små barn, använd piprensare ”som snöre” och trä enkla plast- eller träpärlor på, vira bara ihop till önskad längd!

tjeckiskaTjeckiska pärlor

Massa fina pastellfärger, med blommor, blad, runda, avlånga och fyrkantiga former! Så härligt!

tjeckiska
Tävling på gång!

Nu är jag lite nyfiken på er följare! Skulle det vara intressant att vara med i tävlingar där jag lottar vissa hantverk som exempelvis keramik, smycken, mjuka djur, väskor, kuddar och andra roliga saker, som både kan vara tillverkat av mig eller någon duktig hantverkare! Vad skulle ni vilja vinna i en sådan tävling! Hör gärna av dig till mig på mail, eller via kommentarsfältet!

Ha en jättebra dag! Sol igen idag!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen