Workshop Påskpyssel

Workshop Påskpyssel

Workshop Påskpyssel

Nu är det gjort, första pysselworkshopen för Diy Sweden! I butik @kinoko i Huddinge tillsammans med vännen Mia fixade vi en härlig pysselkväll för minsta lilla pysselgruppen ever! Mycket pastelligt pyssel, gott hembakt fika och sittandes i sötaste barnbutiken du kan hitta. Här delar jag en hel del bilder från kvällen.

Workshop Påskpyssel

Workshop i butik Kinoko

Pysseltemat Påsk – Vi dekorerade stora och små påskägg och med decoupageteknik, målade minifågelholkar, gjorde pappersfjädrar och pappersfåglar.

Pysselmaterial från CC Hobby

Kvällens sponsor var CC hobby. Så tacksam för fint material, med söta träfågelholkar, pappersägg, bra kvalitet på färger och härliga dekorationer som vintagbokmärken, ull, filt och vackra papper. Vill du hitta mer inspiration till påsk så har Creativ Hobby mycket fint att visa upp, klicka på länken.

Workshop Påskpyssel

Kvällens inspiration till pyssel

Jag hade förberett med några pysselprojekt som ni säkert sett här på bloggen. På 2 1/2 timme hann alla att göra varsitt ägg, ett par små ägg och två holkar…sen hann någon med en fjäder…men med inspiration och kunskap med sig hem, kunde man ju fortsätta hemma!

Påskägg – vintagestile, påskhare, kyckling och enhörning

Minifågelholkar – fågelholkar som dekorerat med färg och papper.

Ägg – dekorerat med gammalt bokpapper, bokmärken, washitejp

Pappersfåglar – fåglar i papper med vingar i silkespapper

Pappersfjädrar på två sätt med ståltråd, eller grillpinnar med mönsterpapper eller guldpapper.

Kreativa pyssel – Do it Together

Tänk vad trevligt det är att pyssla tillsammans! Tror det nya efter ”Do it Yourself-trenden” blir Do it Together! Så avkopplande att sitta tillsammans vid ett bord och bara måla, klippa, dekorera och samtidigt snicksnacka om livet, pyssel, husdjur, barn, barnbarn ”det var bättre” förr….till avkopplande musik…och kanske få nya vänner för livet! Pysslet är serverat och man slipper plocka undan efter sig, det är väl toppen! ?

 Bildcollage: Ett påskägg eller ett minifågelhus kan få helt olika stil med olika färg och mönster! Här är några av kvällens jättefina pyssel! Bild 3, 7, 8 av @siflittlesomethings, bild 9 av @kirres.

Workshop Påskpyssel

Nytt Påskevent!

Missade du kvällens påskevent, maila mig katarina@diysweden.se så sätter jag gärna ihop en liten grupp före påsk och pysslar den här gången hemma i mitt kök. Jag är även öppen för förslag att komma hem till dig, eller din butik och hålla i ett pysselevent! I April/Maj kommer vi kanske att köra ett till pysselevent med annat tema i butik @Kinoko om intresse finns.

Workshop Påskpyssel

Vi bjöd så klart på hembakt! Vi gillar ju att baka både Mia och jag!

Workshop PåskpysselWorkshop PåskpysselWorkshop Påskpyssel

Bilder från butik @kinoko

Här kommer några bilder från sötaste barnbutiken i stan, här finns massvis av små gulliga saker till barnrummet, men även fina inredningsdetaljer och perfekta kalaspresenter. Öppet fredag, lördag och söndag, kika in på hemsidan Kinoko för mer info och webshop.

Workshop Påskpyssel

Tack för den här pysselkvällen! Nu fortsätter Do it your-selfpysslet här på sidan! Har flera målningsjobb på G…och mer påskpyssel blir det ju också!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen