Pysselinspiration med Pysselgänget!

Pysselkväll

Äntligen efter ett par års Coronapaus så kunde Pysselgänget samlas för en pysslig kväll med glada skratt och godsaker! Kvällen ordnades av Malin @created_by_malin och Karin @pysselbolaget i Malins lokal Svea 140 Rubid. Här är dagens pysselinspiration!

Pysselinspiration

Pysselinspiration med Kreativa tjejer!

Pysselkväll
Lego

Svea 140 Rubid – En vacker lokal!

Jag måste bara visa skyltfönstret där vi höll till denna roliga kväll! Malin @createdbymalin och hennes man driver denna lokal med kurser och workshops inom It och Pyssel. Den är verkligen perfekt! Stor, ljus, fräsch och perfekt läge mitt i stan (Stockholm). Malins man är mästare på Lego, kolla in denna fotbollsarena!

Krans
Malin har gjorde den fina kransen, hon är ett riktigt proffs på macramé och håller workshops inom denna konst lite då och då!
Middag
God soppa med tillbehör var så värmande och gott! Sedan fick vi smaskig kladdkaka och glass till dessert! Underbart!
Pysselinspiration
Inspiration med vackra stjärnor i papper och vass som Malin gjort.
Pysselevent

Dax för pyssel!

Vi brukar träffas då och då hemma hos varandra och pyssla med något kul material! Det har varit pyssel med naturmaterial hos LinabytheBay, måleri av Trähus hos Miakinoko, Lerpyssel, broderipyssel och halmpyssel hos mig, Makramepyssel med Malin och idag blev det julpyssel!

Pysselinspiration

Makrame
Makramé en Polkagriskäpp – så vacker! Det var bara en av oss som testade detta ikväll, och det var Karin (Pysselbolaget)
Pappersstjärna
Stjärnor i tapet, Kreativa Karin gjorde flera fina papperstjärnor.
Pappersbörs
Origamivikning, så fina pappersaskar man kan vika av tapeter!
Läderpapper
Läderpapper är ett väldigt härligt material att jobba med! Det kan tvättas, skrynklas, man kan sy och klippa i det! Karin @Pysselbolaget hade gjort fina servettringar som inspirerade mig!
Pysselinspiration
Änglavingar av läderpapper – så söta som servettringar!
Pysselinspiration
Några julpyssel som jag gjorde under kvällen. Glittriga snurror till paketen, och några olika servettringar. De känns som lite mer nyårsinspirerade…
Pysseltjejerna
En härlig gruppbild på kvällens pysselgäng, det är ju inte alltid vi får ihop hela gänget och ibland får vi nya gäster, som ikväll Kreativa Karin och hennes mamma.

Vill du följa tjejernas Instagramkonton/Bloggar så klicka på länkarna:

Fr.v. Annika @froken.skogsbar
Gina Vide @willowdaygram @ginavide
Karin @pysselbolaget
Helena @craft_and_creativity
Jag @diysweden
Merja @silverodlan1
Karin @kreativakarin
längst fram Malin @created_by_malin

Ja hoppas ni får en mysig första advent! Idag blir det kanske lite skridskoåkning eller julmarknad i Gamla stan…vi får se, håller tummarna för båda!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen