Öka din kreativitet

Öka din kreativitet

Öka din kreativitet

Hej, Tänk vad fort veckorna går! Det har varit väldigt fina snöiga dagar här i Stockholm…men idag började det slaska inte lika kul! Tur att man kan gå in i sin skaparbubbla med alla fina färger och pyssel! Jag har ju börjat en ny 9-veckors digital konstkurs/workshop hos konstnären Anna-Karolina Larsson. Verkligen hur roligt som helt! Här kommer lite inspiration från kursen! En härlig boost för att öka din kreativitet!

Öka din kreativitet

Skaparglädje – Workshop med Anna Karolina Larsson (OBS ej betalt samarbete)

En bok, en workshop och massa inspiration hittar du hos Anna Karolina. Jag har följt hennes skapande på Facebook ganska länge, hon målar underbara tavlor, skulpterar i keramik, håller kurser…ja hon är en riktig inspiratör! Jag som inspiratör behöver ju också hitta inspiration till min kreativitet och mitt skapande! Ibland känner man en spärr att det måste bli så himla perfekt för att överhuvudtaget våga visa upp det..då är det så bra att gå en kurs då och då för att boosta sig själv! Jag har gått massor av kreativa kurser genom åren inom alla möjliga områden som ex. Måleri, keramik, möbeltapetsering, smyckestillverkning mm. Just nu är det ju inte så många kurser man kan då…men det har ju kommit så många digitala kurser! Nu kommer jag att delta i Anna Karolinas workshops tre dagar i veckan live i hela 9 veckor! Har man inte möjlighet att just den dagen delta live kan man ju se de här filmerna göra workshoppen när som helst på dygnet!

Kreativa tillbehör!

De har hittills varit tre st workshop-tillfällen, och alla har varit helt underbara! Jag vill inte avslöja för mycket här vad Anna Karolina lär ut, men det handlar om att hitta andra redskap än vanliga penslar, få till ett kreativt flow i sitt måleri, och släppa den där spärren att våga måla! Det är 100 deltagare i vår grupp, men det känns inte som man är så många…det är ju du där hemma och Anna Karolina. Om man vill kan man dela med sig av sitt skapande och därmed kan man inspirera varandra! Allt sänds i en sluten grupp på Facebook och du sitter hemma i ditt kök, pysselrum ja man behöver inte mycket plats och inte mycket material….bara en stund avkoppling helt enkelt!

Några kreativa tillbehör: Tapet att måla på eller canvasdukar, akrylfärg, någon skrapa, vatten, en pensel…sen avslöjar jag inte mer ?

Öka din kreativiet

Min lilla pysselhörna

Vi har ju delat av vårt sovrum med en vägg och där bakom har jag min skaparhörna. Jag har grejer från golv till tak..Takhyllorna är fyllda med lådor med mängder av pysselmaterial….det syns inte på bilden. Det är lite mörkt, men med extra många lampor och en bygglampa så funkar det fint! Just nu har jag bara rummet för just måleri, det är himla bra att ha de sakerna framme!

Öka din kreativitet

Boken Skaparglädje kan jag varmt rekommendera som ett komplement till workshopen.

Här är våra första målningar!

Jag är så glad att få med min yngsta dotter i måleriet! Hon har målat två av målningarna, hon blev inte själv helt nöjd med resultatet men det bästa var att hon tyckte det varit kul saker vi fick lära oss!  Vi har haft så mysiga pysselstunder tillsammans, helt kravlöst och roligt! Nu ser vi framemot varje skaparkväll!

Öka din kreativitet

Här var en övning där vi fick skrapa färgen…tycker det blev himla fint! (Den har dottern gjort)

Öka din kreativitet

Här fick vi blanda färg och stänka färg, använda salt…ja ännu roligare! (Dotterns målning)

Öka din kreativitet

Jag använde samma duk till att skrapa färg och stänka färg…och salta! Sen kanske man fortsätter allt måla vidare eller måla över…ja vi får väl se vart det tar vägen!

Öka din kreativitet

Nu ser vi framemot varje skaparkväll! Det kommer vara ända fram i Mars…så jag hoppas vi kommer öka vår kreativitet och våga skapa massa roliga tavlor! Färg ger verkligen glädje!

Ha en fortsatt himla bra vecka!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen