Brodera en tavla från Folklore Company

Brodera en tavla

Hej på er! Nu måste jag bara få visa upp resultatet av mitt broderi! En broderad tavla som jag har designat texten och broderat helt själv! Broderikitet kommer från The Folklore Company, som ni ju säkert vet att jag har ett roligt samarbete med. Jag kan varmt rekommendera detta som ett sommarpyssel! Lätt att beställa, Lätt att ta med i packningen och Plättlätt att brodera!

Samarbete med The Folklore Company

Brodera en tavla

Brodera en tavla

Pyssel & Fika, Det är livet! Ett ”citat” som jag hittat på själv, tyckte den passade till DiySweden. Bloggen handlar ju om både pyssel och bakverk, så det kanske blir en ny ”slogan” till Loggan.

Brodera en tavla

Broderi beställt från The Folklore Company

Så här såg det ut när jag fick hem mitt broderikit, vill du läsa mer om hur man beställer på enklaste sätt och använder deras designverktyg för att designa själv, så klicka på länken. Broderi

Massa broderimönster

Det som gör The Folklore Company unikt är att att du kan designa din broderade tavla, väska eller bonad själv, både text och mönster. Vill du kika på alla mönster, klicka på länken.

Brodera en tavla

Brodera i broderibåge

Här har jag broderat klart texten, och är på G med det blåa mönstret. Mitt bästa tips är att vika tyget, så att du får fram mittpunken och börja brodera därifrån. Broderibågen är bra att hålla i, och underlättar broderandet. Bråderibågen är ju också väldigt fin som tavelram! En liten sax av bra kvalitét är verkligen toppen, för att på bästa sätt klippa av trådarna. Jag tycker att det var mycket enklare att brodera än jag vad jag hade trott!

Brodera en tavla

Broderiet är klart!

Det gick så himla fort att brodera, nästan lite ledsen för att det blev klart så snabbt…men jag är redan på G att beställa ett till. En personligt broderad tavla är en  fin present! Man kan ju använda tavlorna som ”dörrskyltar” t.ex. Skafferi, Toalett, Namn på huset, Namnet på rummet, Doptavlor, Bröllopstavlor, Födelsedagstavlor. Deras mönster känns väldigt moderna och skulle passa in alla hem!

Brodera en tavla

Montera din tavla

1) Börja med att stryka ditt broderade tygstycke. Tag gärna en fuktig bomullshandduk mellan strykjärn och broderi, för att få det fint och slätt. Spänn fast broderiet i broderiringen enligt bilden, skruva med skruven.

Brodera en tavla

2) Jag gjorde på det enklaste sättet. Klipp bort överflödigt tyg, spara ca 1 cm runt broderibågen. Plocka fram limpistolen.

Brodera en tavla

3) Limma på borderibågen och tryck fast tyget.

Brodera en tavla

Broderiet är klart, dax att hänga upp!

Brodera en tavla

Sätt dit ett sidenband, för extra romantisk lantlig stil!

Brodera en tavla

Broderitavla i mitt kök

Så här fick Broderitavlan hänga i mitt kök! Äntligen har jag hittat något att hänga på krokarna i mina kökshyllor. Tyckte att det passade fint till tapeten!

Brodera en tavla

Min lilla bakhörna i köket

Brodera en tavla

Broderierbjudande

Vill du också brodera en tavla! Just nu kan du få 15% rabatt på valfritt broderikit!

Använd koden: 15%diysweden, Koden är giltig t.om. 28 juni 2019 t.om. kl 23:59

Vill du beställa klicka på länken Folklore

Hoppas ni fått massa inspiration till att brodera!

Kram till er alla och ha en fortsatt fin midsommarhelg!

☀️ Kramar Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen