Måla efter nummer – Tävling!

Måla efter nummer

Nu som hängt med här på bloggen har ju sett att jag börjat en ny målning med ”Måla efter nummer tekniken” Idag ska jag visa er resultatet! Jag måste säga att detta har varit ett av sensommarens allra bästa pyssel! Augustivädret gjorde ju att det blev många regniga dagar och kvällar, det var så mysigt att måla lite varje dag! Den fick ligga framme på mitt pysselbord i vardagsrummet, då målade jag några fält med färg varje kväll, åh vips så var den klar! Nu har jag möjlighet att Tävla ut ett målarkit till dig och ett till din vän! Häng med så ska jag berätta mer!

Måla efter nummer

Måla efter nummer – ett avkopplande pyssel!

Min tavla är färdigmålad och inramad! Jag kan verkligen varmt rekommendera att måla en sådan här tavla! Jag hade aldrig kommit på dessa färgkombinationer eller fått till djupet i målningen själv! Penslar och färg är av mycket bra kvalitét, och färgen räckte gott och väl! Inga färger behöver blandas och allt ingår i paketet!

Så här såg canvasduken ut före målning! Det som är bra är att det är förmålade fält (inte bara en helvit duk). Om man skulle tappa bort sig så är det enkelt att hitta rätt färg! Vill du kika in på mitt tidigare inlägg där jag ger er lite tips!

Måla efter nummer stöder människor med Psykisk ohälsa!

Varför jag gör detta samarbete helt obetalt är att för varje beställd målning skänker ”Måla efter nummer-företaget” ett målarkit till verksamheter som jobbar med att hjälpa människor att ta sig ur denna psykiska ohälsa. Vill du läsa mer så kika in på deras hemsida.

Måla efter nummer
Målning är klar och redo för att spännas upp på den medföljade kilramen.
Spänna tavla
I Målarkitet följer det med kilram och små nubb, det finns även en bra beskrivning hur man gör så jag går inte in på det. Superenkelt iallafall bara att trycka ihop med händerna och spika fast canvasduken.
Måla efter nummer
Jag hade en ram hemma från Ikea, som passade perfekt till tavla. Det funkar ju även att hänga upp en canvasduk bara som den är! Jag tycker den passade fint till vår tapet i köket!

Tävling!

Vill du vinna ett valfritt målarkit från ”Måla efter nummer”! Du kan vinna ett kit till dig och ett till din vän! Delta på Instagram med start idag den 15 september och sista dag att tävla 26 september 2021. Jag meddelar vinnaren på Instagram den 27-28/sept.

🎉 Gör så här: Följ ”Måla efter nummer” och mitt konto ”Diy Sweden” på Instagram.
Skriv i kommentarsfältet vem du vill ge ett målarkit och # tagga din vän. 💖

Akrylmålning

Ja hoppas att ni är med och tävlar, det är ju så enkelt att vara med! Det här är ju en toppenpresent till den som har allt, och varför inte inhandla en julklapp redan nu!

Med koden ”DIYSWEDEN” får du 20% rabatt på valfritt kit i deras webshop

Hoppas ni fick lite målarinspiration, det här kan jag verkligen säga ”Alla kan måla!

Kram 💖 Katarina.

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen