Måla efter nummer

Måla efter nummer

Idag är det dax att visa upp mitt nya pysselprojekt ”Måla efter nummer”. Det här är något jag tänkt testa väldigt länge..så avkopplande att sitta och måla utan att behöva tänka på motiv, blanda färg, eller att uppnå ett resultat. Som om någon hade läst mina tankar…på försommaren hörde företaget ”Måla efter nummer” av sig och frågade om jag ville testa ett kit. Javisst så klart jag ville! Här kom bästa sommarpysslet hem till mig!

Måla efter nummer tavla

Måla efter nummer – Ett kul målarsätt!

MålaEfterNummer har en sådan fin tanke med sitt företag. Enligt psykologer så är det väldigt avkopplande och hälsofrämjande att måla med denna teknik. Så för att förebygga psykisk ohälsa så skänker företaget fint konstnärsmaterial till psykriatiska avdelningar för varje målarkit vi beställer. Det tycker jag verkligen är väldigt fint!. Vill du läsa mer om deras fina donationer, klicka på länken.

Målarkit
Målarkit med färg, duk och ram levereras till din dörr.
Paint by number

Målarkit – att välja bild

Jag kikade igenom deras hemsida och fick välja motiv…oj så svårt! Ville ju ha något som skulle passa in hemma hos oss. Jag gillar ju naturmotiv, och en sån här hjort skulle jag nog inte få till helt själv…älskar denna stil! Här hittar du fler motiv

Måla efter nummer paket

Måla efter nummer – presentask

Du får ett paket med allt som behövs för att måla en tavla. Numrerad äkta målarduk, tre penslar av bra kvalitét, färdigblandade färger, ram att spänna upp din tavla på. Sån kvalitet! Jag har testat många färger och penslar genom åren, och de här är riktigt bra!

Måla efter nummer

Måla – gör så här:

Plocka fram din målarduk. Mitt tips är att ha den framme på ett bord någonstans i ditt hem, med penslar, färg, ett glas vatten och lite hushållspapper. På det vis kan man måla lite då och då, en paus i vardagen liksom! Lite musik eller en ljudbok i öronen, en kopp kaffe och så måla…jag kan säga att det är svårt att sluta, och faktiskt hur enkelt som helst!

Måla efter nummer

Fördelar med detta målarkit!

👩‍🎨 Du behöver inte blanda färg, varje färg är numrerad och det är rejält tilltaget med färg. (Dottern har testat ett målarkit från ett välkänt pysselföretag där man behövde blanda allt…då tröttnade hon efter en halva målningen…och färgen var nästan slut.) Den här färgen lär räcka! Dottern har även målat vissa bitar av målningen…vi skulle nästan haft varsin!

🎨 Eftersom målarduken är förmålad i färgfält så gör det inget om man tappar bort sig (kanske målat över ett nummer) …man hittar lätt tillbaka till färgfälten!

🌿 Färgen som finns med i paketet är tillverkad i Danmark och är EU-miljömärkt, det är ju toppen!

🦌 Ser fram emot att få hänga upp tavlan, tror den blir fin! Skulle aldrig kunnat skapa en sån här helt själv!

📷 Du kan göra konstverk av dina foton! Man kan bara ladda upp en bild, och så skapar de ett kit med förritad duk och blandar till färger till detta. Så spännande, och vilken perfekt personlig present!

Akrylmålning

Målning på gång

Nu får ni följa mina framsteg på instastory, jag tänker att detta pyssel ska få ta lite tid, ett avkopplande projekt ”min egentid” en målarstund på kvällen efter en hektisk dag på jobbet.

💖 Vill du beställa ett målarkit delar jag en rabattkod på 20% rabatt vid beställning.
Ange rabattkoden DIYSWEDEN vid beställning. Klicka på länken ”Måla efter nummer” för att beställa.

Hoppas att ni blev inspirerad att testa!

Ha en bra vecka! Det är ju riktigt kul att börja vardagshösten med ett nytt pysselprojekt!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

3 reaktioner på ”Måla efter nummer”

 1. Thanks for the recommendation. I have just finished my first paint by number from http://www.målaefternummer.se and I LOVED the process and the result. I have just moved here from Louisiana and I am a bit lonely in the evenings so this project was just what I needed. Found them on your blog. Thanks.

 2. Hej
  Har börjat måla efter nummer efter ett foto märke 1819-2 och färgerna stämmer inte efter fotot.
  Tex färgerna 047,064,085 är åt det orange hållet ,ska vara typ falu röd
  Det ser man på det medskickade foto..
  Vad gör vi? Ring mej
  Thomas

  1. Katarina Hörnberg

   Hej Thomas,
   Så roligt att du börjat måla efter nr. Då är det bäst att höra av dig till företaget, de kan ju ha gjort fel.
   Lycka till med pysslandet!
   💖 Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen