Måla ljus

Idag startar jag igång med en serie påskpyssel som jag planerat att använda till årets påskdukning! Jag är Ambassadör för Sostrene Grene, och har då fått möjligheten att välja fritt av deras fina påsksortiment i en av deras butiker för att skapa ett Påsk-Diy, ni som känner mig vet hur svårt jag har att bara välja ut ett pyssel, så det blir några enkla små påskpyssel som kommer att landa i en Påskdukning! Häng med här är första påskpysslet ”Måla ljus”

Reklam för Sostrene Grenes

Måla ljus

Måla ljus

Ni har säkert sett att Instagram och Pinterest har bombarderat oss med bilder på handmålade ljus. Det är hjärtan, blommor, ränder och annat fint! Det kräver en konstnärlig hand som gillar att pillermåla, men idag bjuder jag på handmålade ljus som är såå enkelt! Alla klarar av det med denna duttfärg!

Måla ljus – material:

Jag valde de här fina pastellfärgade ljusen, ljushållare som ägg samt 3D blobbpaint samt fina band och torkade blommor för att göra vackra Påskljus till Påskens dukning. Visst är ljusen vackra som de är, men kul att piffa till dem på eget sätt!

💖 Vill man göra en söt påskgåva istället för godis, är de dekorerade ljusen med torkade blommor och fina band en härlig påskpresent!

🐣 Ljus pastellfärger
🐣 3D Blobpaint
🐣 Crepepapper
🐣 Glittriga band
🐣 Torkade blommor

Allt material kommer från Sostrene Grenes

Påskpyssla ljus

Plocka fram dina färger och ljusen, och sätt igång och dutta färg!

Måla ljus

💖 Det är bara att variera färger, vad ni tycker matchar ljusen. Det går även att skapa hjärtan eller rita linjer.
💖 Ta bara av locket på flaskan och sätt igång. Låt fantasin flöda! Genom att trycka fram mer färg skapas större prickar.
💖 Låt ljusen torka i en ljushållare, så inte mönstret kladdas sönder.

Ljusen är klara! Dekorera dem med papper, band och torkade blommor.

Se gärna min inspirationsfilm!

Ha en jättefin vecka!💖 Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen