Personlig almanacka

Personlig almanacka

Idag måste jag bara få visa upp min nya fina almanacka. Det faktiskt andra gången som jag beställer en sån här kreativ och rolig almanacka från företaget med namnet Personlig almanacka. Förra gången beställde dottern en skrivbok till sig med ett vackert foto som framsida. Den här gången ville jag ha en själv, så jag valde ut en så kallad ”Mixbok” med min nya Logga som monogram på almanackans framsida. Den blev såå fin! Häng med så ska jag visa hur den ser ut på insidan! Ps! Längre ned i inlägget så tävlar jag ut ett presentkort!

Samarbete med Personlig almanacka

Personlig almanacka
Personlig almanacka – Ett rolig almanacka med många kreativa sidor och vackra pennor med kvalitét
Personlig almanacka

En personlig almanacka – designas efter dina önskemål

🌸 Designa själv din fram och baksida av almanackan/skrivbok/mixboken. Välj färdiga designs eller ladda upp en egen bild.
🌸 Välj mellan almanacka, mixbok eller skrivbok. Jag valde denna gång en mixbok, vilket innebär att du plockar ihop en bok med sidor, helt enligt dina önskemål. Jag mixade almanackssidor, årsöversikter, veckomatsedlar, trackers, budgetsidor, städsidor, kontaktlistor, resekartor och månadens mål. Jag la till ett gäng prickiga och vita sidor, så jag har möjlighet att rita, skriva och göra lite roliga Bullet journalingsidor.

Personlig almanacka

Fina tillbehör

Till boken ingår det ett plastat omslag med ett gummiband, som håller ihop din almanacka och gör den tålig. Man kan välja till extra lyxiga fodral i olika färger eller materil. Det ingår en genomskinlig flyttbar linjal som är himla bra för att kunna rita linjer och ha som ”kom ihåg flik”. I mixboken ingår en genomskinlig plastficka, den kan flyttas runt i boken. Plastfickan kan man fylla med klistermärken, komihåglappar eller kvitton. Det finns mängder av söta klistermärken att välja mellan. I min förra beställning i höstas testade jag Uni-pennorna i rosa färgskala, och blev helt överförtjust i dem! De är vattenfasta, blöder inte igenom pappret och har väldigt fin spets. Jag beställde nu ett kitt med fem pennor i naturfärger. På mitt skrivbord har jag nu 10 färgpennor som står i sina pennställ, så himla smidigt. Jag beställde till några svart/bruna Unipennor, helt perfekt kombo att rita och skriva med i boken! Vill du kika in på tillbehören klicka på länken.

Personlig almancka
Månadsalmanacka och årsöversikt – så bra att viktiga dagar är utmärkta i kalendern!
Personlig almancka
Månadens mål – Jag tycker det är väldigt användbara sidor, här ser ni några av mina mål för Maj månad!
Personlig almanacka
Måltidsplanerare – Toppen att skriva i veckans matidéer, då kan man gå tillbaka till sina listor och kika om man har idétorka!
Personlig almanacka
Trackers – en rolig översikt av till ex, träning, jobb, mål, kreativitet, hur du mår etc.
Personlig almanacka

Tracker – ett himla roligt ritpyssel!

Jag brukar rita sådana här roliga trackers när jag pysslat med Bullet Journal. Klicka på länken för att se tips om det! Hos Personlig almanacka finns det färdiga sidor att välja till sin mixbok. Riktigt bra…för som vanlig brukar jag börja med en Bullet journal, sen hinner jag inte riktigt med allt som jag planerat, då är det ju bra att det finns färdigritade trackers. Det är även bra för dem som inte gillar att rita, man bara fyller i färger.

Som ni ser har jag fyllt i en tracker med paraplyer med olika färger för olika sorts träning i Maj, hoppas jag puschar mig att träna riktigt mycket! Träd-trackers-sidan tänkte jag använda för att se hur jag mår, kan man se något mönster..är det mycket pollen, kanske jag missat någon sömnnatt…blir jag piggare av träningen…Roligt att se hur det blir! Jag lovar att visa er på Instagram sen, hur det ser ut sista Maj.

Personlig almanacka

Doodla i din mixbok

Det finns ju en hel del vita sidor i min mixbok. De tänkte jag framförallt använda till att utveckla mig inom teckning. Känner att jag verkligen tappat detta med att teckna, pysslar mest med andra sorts DIY och sitter och skriver i min Ipad. Att rita är ju så avkopplande och roligt!

Just nu blommar körsbärsträdet i vår park och även i Kungsträdgården i STHLM, körsbärsträd är väl helt underbara! Här ovan får ni ett enkelt tips hur man ritar egna körsbärsblommor, inte alls svårt om man gör det i tre steg. Mitt viktigaste tips, är bra pennor med fin spets!

Personlig almanacka

Tävling!

Vill du vinna en presentkort till att designa och välja en valfri almanacka/mixbok/skrivbok och/eller pennor!

🌸  Presentkortet har ett värde på 415:- och är giltigt till 31/ 8 2021. Välj om du vill tävla här på bloggen eller på Instagram. Jag önskar ett pysseltips från er!

🌸 Tävla på Instagram: Lägg en kommentar under tävlingsbilden och ge mig ett Vårpysseltips! Vad är ditt roligaste pyssel just nu under våren, det behövs bara ett ord eller en mening! Följ gärna mitt konto @diysweden och @personligalmanacka. Tacka gärna någon vän om tävlingen!

🌸 Tävla på Bloggen: Maila eller skicka en kommentar här på bloggen och berätta om något roligt Vårpyssel! Vad gillar du att pyssla med!

Det vore oerhört roligt och jag skulle bli så tacksam om ni vill vara med! Det kan ge både mig och er andra mer inspiration till vårens alla pyssel!

🌸 Delta med era Vårpysseltips!  Senast söndag den 9 maj.

Jag kommer att meddela vinnaren den 10 maj. På instagram eller via mail.

🦋 Vill du beställa en fin almanacka, skrivbok eller tillbehör från Personlig almanacka delar jag med mig av denna kod VÄLKOMMENVÅREN, den ger 10% rabatt från 17e mars till 31a maj.   

Personlig almanacka

Visst har jag fått en fint designad Monogramlogga och Logga! Det är Ida Josefin Eriksson @Adaras och @itsidajosefin

Lycka till med tävlingen!
Kram 💖 Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

1 reaktion på ”Personlig almanacka”

  1. Pingback: Personligalmanacka | www.personligalmanacka.se - SwVast

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen