Tävling: Armband från Pagoni

tävling

Tävling: Armband från Pagoni

Under den här veckan har jag startat ett smyckes tema här på bloggen! Under temaveckorna tänkte jag visa hur du kan skapa smycken i olika stilar, smyckesdelar i alla inläggen kommer från olika företag, men kan även innehålla en del pärlor och berlocker som jag samlat på mig under åren som ”smyckespysslare”. Temat startade med att jag visade väldigt vackra smycken i läder och roséguld från Pagoni! Nu kan jag glädja er att ni kan tävla för att vinna dessa två vackra armband!

Denna tävling är i samarbete med Pagoni

Hjärtarmband

Det här armbandet är av skimrande läderband, med ett ”hjärtformat skärpspänne” som lås. Så himla vackert! Det smidiga spännet gör att armbandet, lätt kan anpassas efter just din arm.

Fjärilsarmband

Det här armbandet är av brunt läder, dekorerat med två fjärils sliders, en Swarowski slider och ett magnetlås i roséguld.

armband från pagoni

Vill du vinna det här smyckes paketet från Pagoni!

På ett enkelt sätt kan du sätta ihop de här två armbanden så att de passar just din arm. Beskrivningen hur du gör hittar du här på sidan! Allt du behöver göra för att vara med och tävla är:

  • Skriv en kommentar i detta inlägg och motivera varför just du vill vinna detta smyckespaketet!

För plus i kanten:

  • Gilla Diy Sweden och Pagoni på Instagram eller Facebook.

Tävlingen startar idag och pågår t.o.m. söndagen den 8 november

Jag hoppas att ni gillar tävlingar, och gärna deltar! Jag kommer att meddela vilka vinnarna är den 10 november!

Tips! Vill ni se mer av Pagonis sortiment och gärna delta i smyckesworkshops, så kommer de att finnas på pysselmässan ”Syfestivalen” i Stockholm den här helgen 23-25 oktober. Jag kommer att besöka mässan imorgon, och ta med kameran och fota det som är på gång just nu inom ”Pysselvärlden i Sverige”!

Tävlingen är nu avslutad! Grattis Johanna Thelin!

Ha en jättebra dag!

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

9 reaktioner på ”Tävling: Armband från Pagoni”

  1. Jasmine Sombatto

    Hej! Jag skulle vilja vinna för dom armband är så snygga och jag tänkte ge en till min mamma och en till mig själv om jag nu vinner.

  2. Vilka otroligt snygga armband! Om jag vann skulle jag ordna en liten skaparstund tillsammans med min syster. Fika, sällskap och skapande är en perfekt kombo. =)

    Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen