Minipepparkakshus

minipepparkakshus

Imorgon är det julafton, vi dekorerar godisbordet och matbordet! Här är lite inspiration, minipepparkakshus…

I år har man sett många små minipepparkakshus, så himla söta! Man kan sätta dem på kaffekoppen eller dekorera juldukningen med varsitt litet pepparkakshus! Mallar har jag hittar i Julboken, en ny pysselbok som jag visat tidigare i december.

minipepparkakshus

Minipepparkakshus, minpepparkaksgubbar, minigranar och snöflingor

minipepparkakshus

Så här blev mina små pepparkakshus, det som verkligen var bra, var att det räckte att sätta ihop dem med bara kristyr! Det var mycket enklare än jag trodde!

”Bilder från Julboken”

minipepparkakshus

Mallar

Här har jag ritat av mallar från boken. Det är enklast att kalkera direkt från boken till smörpapper. Smörpappret är tåligt och håller att använda fler gånger.

minipepparkakshus

Nu vill jag önska er fina följare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Jag hoppas att ni får en härlig julledighet! Nu tar jag semester från bloggen, laddar för vårens roliga Diy, pyssel och bakning! Ett sista inlägg med stora pepparkakshus kommer imorgon…Vill ni ha inspiration till fler pepparkakshus som vi gjort, klicka gärna på länken. 

Massa kramar Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen