Julgodis recept

julgodis

Nu är det bara en dag kvar till julafton! Det bakas, pysslas och lagas mat! Idag blir det några bilder från vår godistillverkning….Här har jag sammanställt massa goda julgodis recept.

julgodis

Julgodis recept – Julmarsipan

Det här är ett traditionellt julgodis recept att pyssla med marsipan, varje år blir det nya skapelser! Tomtar, granar, ekollon och grisar. Här är recept på hur du gör och färgar marsipan.

julgodis recept

Julgodis recept – Knäck, testar alltid nya recept…det här ett gammalt med ströbröd och lite bakpulver i! Här är receptet jag använt till knäcken, på bilden kommer du se att jag gjort knäckstrutar, det är ju ett kul och fint alternativ till den klassiska knäcken.

Brända mandlar

Brända mandlar, ett recept från Leila, väldigt enkelt att göra! En riktig klassiker som vi brukar köpa på julmarknaden. Då är de mer bruna i färgen och äts ju godas ljumna. Men detta är ett väldigt gott alternativ! Man kan göra små ministrutar att ha dem i, för det är lätt att de fastnar ihop om de ligger tillsammans i en skål.

Vaniljkola

Julgodis recept – Vaniljkola

Vaniljkola med havssalt, ett recept från Pärlans konfektyr, ligger och väntar på att bli skuren i bitar och förpackad i fint papper..

julgodis recept

Polkabräck

Vanlig mörk choklad, vit choklad och krossade polkagrisar…tror det blir julens godaste godis!

julgodis recept

Mandelmusslor – ett härligt juligt bakverk! Det här brukar jag baka varje år..Fyll med grädde och toppa med goda bär!

Hoppas ni fått massa bra tips till ert gottebord!

God Jul och Gott Nytt år! Lycka till med bakandet!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen