Halloweentårta

Halloweentårta

Idag blir det final i denna Halloweenmånad! Halloweentårta är ju en klassiker till helgen! Egentligen behöver man inte alls baka något avancerat, för det är oftast barnen som ska äta tårtan…och de gillar ju enkla bakverk! Det som är extra kul är att dekorera tårtan med något roligt och läskigt! I år när jag fått min nya Cricut-maker skärmaskin, så passade jag på att göra fina dekorationer i papper. Supersnabbt och superenkelt fixat! Sen är det ju kul att lägga dit lite läskiga godisar som ögon, ormar och döskallar. För att göra det extra mysigt så gjorde jag några Halloweenlyktor av papper också! Häng med idag visar jag hur vi bakar vår tårta och pysslar dekoretioner.

Halloweentårta

Halloweentårta

En himla god Cookiekladdkaka som dottern bakat! Krispig, seg botten och kladdig kladdkaka på toppen, verkligen supergod. Den kan jag varmt rekommendera, receptet hittar ni hos Lindas bakblogg.

Cricut maker

Dekorationer med Cricut maker

Tidigare under hösten fick jag min fina Cricut maker skärmaskin från Cricut Sverige. Jag har tidigare gjort flera beskrivningar hur man använder en sån här maskin. Klicka på länken om du är nyfiken och vill läsa mer:
🎃 Cricut maker

Pyssla en lykta med Cricut maker:

Halloweentårta

Halloween-design till två olika ljuslyktor.

Ljuslyktor
Lyktorna är klara! De här är väldigt enkla att göra, så snabbfixat pyssel! Det är faktiskt väldigt avkopplande att rensa bort mellandelarna och få fram så fint motiv!
Ljuslyktor
Dax att fixa dekorationer till tårtan!
Caketopper

Caketopper

Att toppa tårtan med en halloweendekoration i papper är väldigt enkelt sätt att få en fin tårta! De här hittade jag också i bland alla Halloweendesigns i Cricut design space. För att få fast dem i tårtan kan man limma fast en liten tandpetare, grillpinne eller sugrör och sedan sticka ned dem i tårtan/kakan.

Halloweentårta

Halloweentårta

Hallowentårta

Kul att ni är så många som hängt med här på bloggen och instagram under de här populära Halloweenveckorna! Tusen tack!

Nu blir det någon semestervecka och så laddar jag om för årets allra roligaste pysselperiod Julen!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen