Magnum Pleasure Store Stockholm: DIY Gör din egen glass!

magnum pleasure store

Magnum Pleasure Store Stockholm: DIY  Gör din egen glass!

Igår var jag på mitt första event för bloggen! Jippie, såå kul! Fick följa med webbdesigner och toppbloggaren Ida Josefin från Adaras Blogazine, för en pressvisning och invigning av årets Magnum Pleasure Store på NK! Det här är en Pop-up-glassbar som finns innanför NK´s huvudentré, den kommer att var öppen mellan 19 maj till 14 juni. Så passa på att gå dit och designa din alldeles egen Magnumglass.

magnum pleasure store

Magnum Pleasure Store på NK Stockholm

Så vackra och supergoda Magnumglassar! Färgtemat i Pop-glass-baren i år är svart och rosa, precis som årets nya Magnumglassar, Magnum Pink och Magnum Black.

DIY: Designa din egen Magnum

I glassbaren får du själv bestämma hur du vill ha din alldeles egen Magnumglass (Pris 50 kr). Glassen doppas i mjölkchoklad, rosa (vit)choklad eller mörk choklad. Sedan toppas glassen med din favorittopping. Det finns allt från rosa kristaller, ätbara rosenblad, minimaränger, Oreokakor saltlakrits-flakes, till nyttigheter som gojibär och mandlar att välja på.

Magnum eventet

Vi bjöds på en nyttig och väldigt vacker frukost. En god Chiapudding med smaskiga bär, och miniscones med clotted cream. Dessertmästaren och toppkonditorn Daniel Roos var där och gjorde sina tolkningar av Magnumglassarna. Han gjorde en glass med doppad i mjölkchoklad toppad med Oreokakor, kokos och flingsalt.  En glass doppad i mörk choklad toppad med chili och lakrits. Den glassen som jag valde att smaka var den Rosa Magnumglassen som var doppad i vit choklad (färgad rosa) toppad med rosenblad, maränger och rosa kristaller! Klart läckrast att titta på, och väldigt smaskig…glassen känns extra färsk och god!

Efter det härliga eventet jobbad jag och Ida hela dagen, med Photoshop, Illustrator, bloggen, Fb, och massa andra spännande planer med DiySweden!

Ha en jättebra dag!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen