Ny utebelysning till stugan

Utebelysning

Ny utebelysning till stugan

Idag bjuder jag på något helt annat än julpyssel! Vi försöker åka till vår lilla stuga så mycket som vi bara kan! Det är så himla mysigt att elda brasa, laga god mat tillsammans, promenera i skogen, vara i trädgården och pyssla förstås! Vi har ju renoverat den gamla 60-tals stugan under åren som vi haft den och bla. byggt en gäststuga. Det blir ju liksom aldrig riktigt klart någonstans…när man har ett hus men det är det som är kul…att alltid ha något litet projekt på gång. Något som vi tänkt på i alla år, och liksom inte prioriterat är utebelysningen! Det är ju beckmörkt vid tre nu, då ser man ingenting alls av trädgården, och inte heller älgar, rävar eller vildsvin som vandrar runt där…och dem vill man ju inte möta när man ska gå ut till gäststugan..Sån himla tur att jag fått till ett samarbete med Philips med deras nya supermodern belysning! Häng med ska jag visa hur fint det blev!

(Samarbete med Philips Hue)

Utebelysning

Utebelysning

Utebelysning

Utebelysning som du på enklaste sätt kopplar till din mobil!

Utebelysning

Ett paket med modern teknik!

De som känner mig, vet att jag inte är så teknikintresserad egentligen…det har jag en man som är extraallt av! Det var ju som självaste julafton för honom att öppna en sådan här låda med det modernaste inom belysning som finns. Men till och med jag blev impad av detta! Det här var så enkelt att sätta igång så även jag klarade av det! I belysningskitet ingår tre lampor av hög kvalitét, som kan sättas i marken eller fästas på väggen. Sedan kopplar man den lilla vita dosan till sitt internet, hämtar hem Philip hue appen och så är det bara att sätta i kontakten till lamporna. Sen kommer vi till det roliga! Lamporna kan fixas i alla regnbågens färger, och dessutom styras med timer. Så fantastiskt! Nu kan vi både få ljust och fint i trädgården och dessutom sätta timer och skrämma bort både vilda djur och tjuvar! Detta sköts superenkelt via ett klick i mobilen, helt underbart skönt!

Fixa belysning – gör så här:

1) Koppla ihop lamporna i en kedja.

2) Ladda ner Philips hue appen. Det står tydliga instruktioner på paketet. Man kopplar upp lamporna mot internet, slår in en kod (som man hittar på paketet) i appen.

3) Sätt upp lamporna utomhus, testa runt i appen vilka färger som finns! Lätt som en plätt!

Vill du läsa en mer tydlig beskrivning hur detta fungerar så kika in på deras hemsida Meethue

Utebelysning

Sätt i kontakten och testa var de passar!

Utebelysning

Tre lampor i trädgården

Vi satte en lampa vid vår ”lilla önskebrunn” och två vid vår gäststuga. Då ser man hur fint det lyser innefrån stora huset.

Utebelysning

Titta så bra det lyser i mörket!

Utebelysning

Rosa utebelysning

Utebelysning

Grön utebelysning

Utebelysning

Blå utebelysning

Utebelysning

Varmvit belysning

Ja ni förstår hur fint det ser ut! Tusen tack Philips, det här gav mersmak…nu skulle man vilja bygga vidare med mer lampor till mina odlingar, stora huset och inomhus..det finns oändligt mycket spännande teknik!

Ha en fin adventshelg!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen