Inspiration från London

bigben

Vårweekend till London

Vilken härlig stad! Idag bjuder jag på lite inspiration från London

Parker i London
Jag hade väntat mig en grå och stressig stad, men åh så fel jag hade. Alla vackra parker blommade så vackert! Sjöar med trampbåtar, hästar, folk som sprang eller hade picnick…Ja underbart med sådan vacker natur mitt i en sån stor stad!

London
Byggnaderna var så vackra och snirkligt utsmyckade. Vi bodde på ett litet hotell med ett liknande utseende som på bilden. Himla bra med ett litet minikök, så vi kunde fixa vår egen frukost. Så nära till allt!

London taxi

Resa runt i London

Det funkade hur bra som helst att köpa ett sånt här Oysterkort (typ Sl kort) hemifrån och sedan ladda på med pengar och åka de röda dubbeldäckarbussarna och tunnelbanan. Lätt att hitta och roligt att åka! Se upp bara när du går över vägen, det är ju vänstertrafik!

Testa de typiskt engelska taxibilarna, så coola och verkligen bekväma att åka flera i!

Shopping och mat

Shopping och maten var toppen! Jag kan rekommendera besök i de klassiska varuhusen som ex. Selfridges, Harrods, Fourth and mason, verkligen sevärt! Sen kikade vi på Victorias Secret, Cath Kidston, Primark och massa andra söta butiker i Portobello Road..

Alla sorts mat finns i denna stora stad. Vi testade förstås någon fin pub och åt Fish & Chips,. Sen finns det ju mängder med indiska restauranger, klassiska grillrestauranger, Afternoon tea ställen mm.

Vill du kika på fler inlägg om London, klicka på länken.

Ha en bra dag!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen