365 unika & roliga uppdrag

365 unik & roliga uppdrag

365 unika & roliga uppdrag

Då var det dax för en ny bokrecension! Jag har fått möjlighet via bokförlaget Nicotext att få prova en ny bok. En rolig bok där man får testa olika uppdrag, ett för varje dag! Det passar väl extra bra att ha något att hitta på till sommarlovets alla lediga dagar! Ibland kan man ju behöva lite ny fantasi, speciellt denna sommar, som för de flesta kanske kommer att ske på hemmaplan.

365 unik & roliga uppdrag

Över 100 saker som man kan hitta på hemma!

Ett utdrag ur boken – bokens mål;

”Den här boken är fylld med 365 uppdrag som förgyller din vardag i ett helt år. Boken är det perfekta sällskapet när du är hemma mycket och har det långtråkigt. Genom att göra uppdragen får dagen guldkant även om du tillbringar den mellan fyra väggar.

När man börjar genomföra uppdragen kommer du att märka att ditt liv förändras – och förbättras. När du inte vet vad du ska göra har du alltid ett alternativ. Tävla mot dig själv eller dina vänner, anta utmaningen och låt den förändra ditt liv.”

Ja då var det bara att öppna boken och sätta igång med uppdragen! Jippie så kul! Jag hade ju bara sett bokomslaget och visste ingenting om innehållet…men här får ni tjuvkika på insidan.

Boken kostar ca 149:- i butik och finns hos bla. Akademibokhandeln, Designtorget, Lagerhaus etc.

365 unika & roliga uppdrag

Ett uppslag i boken

Så här ser ett uppslag ut i boken, varje uppslag har 4 olika uppdrag.

365 unika & roliga uppdrag

Nu är det bara att fylla i och prova alla roliga utmaningar! Vissa kanske var lite svåra utföra…men då är det väl bara att välja ett annat.

365 unika & roliga uppdrag

Ett planterat träd

Detta är inget betalt samarbete, bara något som jag tycker är roligt att testa! En himla bra grej är att för varje såld bok planterar Nicotext ett nytt träd, och bidrar till återuppväxten av alla skövlade skogar.

365 unik & roliga uppdrag

Jag återkommer efter sommaren för att berätta mer hur det gått och hur vi upplevt boken!

Ha en fortsatt härlig vecka i sommarvädret!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen