Shallow crafts – Pysselkit

Shallow crafts

Halloj! Idag har jag fått ett så fint Pysselkit hemskickat till mig! Finaste paketet jag sett på länge, fylld med vackra minipaket med söta små pyssel! Jag är ju lite förpackningstokig, och detta paket var så genomtänkt! Pyssel, färgerna på pappret, gedigna materialval, de små korten med beskrivningar samt loggan gav en sådan fin helhet! Idag visar jag lite bilder på detta fina pysselkit, och ni är säkert nyfikna på företaget Shallow crafts som skapat det fina hantverkskitet

Shallow crafts

Pysselkit från Shallow crafts

Vem har skapat denna fina box och vad är tanken med den? Jag bifogar läsvärd text från Shallow crafts hemsida. (OBS! Detta är inget sponsrat reklaminlägg, jag gör detta av kärlek till små nystartade Svenska företag).

Varför hantverksbox?
Hantverksboxen är för oss som behöver ett kreativt utlopp, vill testa något nytt men inte vet vart man ska börja.När man väl har bestämt sig för att testa ett hantverk men dessutom inte tycker det är kul efter ett tag kan det ta emot att behöva exempelvis slänga det som blir över, utifrån ett miljömässigt -och ekonomiskt perspektiv. Med vår hantverksbox får du testa flera olika hantverk utan att ha onödigt material över. Vårt syfte är att vara en låg tröskeln in i det kreativa. Våra produkter är noggrant utplockade from olika leverantörer utifrån ett kvalitet – och hållbarhetsperspektiv som sedan sammanställts i ett och samma kit.Med hantverkskiten får du även instruktioner så du vet hur du ska gå tillväga. Se vår instagram för förslag på vad du kan skapa!”

Hantverkskit

Ett pysselkit fylld med kreativitet!

Jag tycker Kristina skriver så fint om varför hon ville starta detta företag med möjlighet att prova kreativa material! Jag känner verkligen igen mig själv, med en bakgrund i ekonomibranchen med längtan till den kreativa världen. Här kanske denna box fyller den saknaden av att skapa med händerna efter en dag framför datorn. Läs nedan Kristinas text:

Jag som grundat Shallow Crafts heter Kristina och är i grunden ekonom. När jag jobbade som ekonom brukade jag komma hem och längta efter ett kreativt utlopp. Jag har varit på drejkurser, målat länge och pysslar mycket hemma. Jag minns hur svårt det var att välja exakt vad för hantverk som jag skulle testa och såg att många pysselkit där ute inte riktigt föll mig i smaken på grund av hållbarhetsperspektivet men även att kvalitén inte riktigt var det jag sökte. Därför skapade jag detta hantverkskit för att ge andra möjligheten att testa helt olika typer av hantverk utan att behöva lägga alltför mycket pengar och research inför varje val. En liten push in i det kreativa, en låg tröskel till att testa på något nytt.”

Shallow crafts

Shallow crafts – Pysselkit

Det här är det som finns med i boxen.

🌿 Pyssla en tvål med god doft av medföljade eterisk doftolja och lavendel, blandarpinne.
🌿 Materialkit till pärlsmycken. Pärlor i söt glasburk, samt smyckespåse och tråd.
🌿 Lerpysselkit i vit och grå lufttorkande lera.

Till alla pysselkit medföljer kort med innehållsförteckning samt beskrivning till alla pyssel. Det är ett himla fint hållbarhetstänk med kitet. Alla askar, material och band kan återanvändas och använda till inslagning av de färdiga pysslen. Färgvalet är himla fint!

Shallow crafts

Tvålkit

Här finns en bit tvålmassa, en behållare för att hälla tvålen i (den kan du använda om och om igen!) Eterisk doftolja…räcker till massa annat! Torkad lavendel är så fint att använda både i tvålen och som dekoration! Obs! Spara det fina vaxade pappret och snöret så kan man slå in tvålen och ge bort i present!

Smyckeskit

Smyckeskit

Den söta glasburken är fylld med pärlor i fina färger, samt medföljade tråd och smyckespåse. Det kommer att räcka till flera armband och kanske ett halsband om man vill göra det! Beskrivningen till just den speciella glidknuten som används till armband fanns med i kitet, precis vad jag önskat tips om!

Lerpyssel

Lerpyssel

Lufttorkande Lera i två färger med beskrivning. Lerpyssel är verkligen en av mina favoritpyssel som ni vet…först tänkte jag oj så lite lera vad kan göra egentligen…Men sen kikade jag in på Shallow crafts Instagram och där hittade jag många fina och moderna tips som jag inte tänkt på! Tack för inspirationen, nu kom jag på massa saker att göra med leran. Det är himla bra att det är två färger så kan man marmorera leran om man vill!

Pysselkit

Dax för pyssel!

Jag fick sån lust att sätta igång och skapa med mitt paket! Mitt pysselrum är ju fyllt till bredden…men egentligen har det blivit för mycket för att veta vad jag ska börja med. Då kan det vara skönt att få ett sånt här kit som sätter igång kreativiteten på nytt! Det behöver vi alla!

💜 Jag tycker det här skulle passa fint som ett presentkit till någon som behöver en Kreativ boost! Vad säger ni skulle det vara kul med en tävling med detta pysselpaket? Jag ska fråga Kristina på Shallow crafts!

Håll utkik snart kommer jag visa vad jag pysslat fram med mina nya pysselgrejer!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen