Keramikmålning hos Clay & Play

Keramikmålning

Keramikmålning hos Clay & Play

Igår var vi pysseltjejer tillbaka hos Clay & Play hos tolv i Globen. Nu var det dags att måla våra drejade alster! Himla kul att ses igen, prata pyssel, julplanering och annat tjejsnack! Kan varmt rekommendera att boka in er för drejning och målning…lättsamt, enkelt och kul att göra något kreativt ihop med en god middag efteråt! Här är lite bilder från vår målarkväll!

Keramikmålning

Dags för Keramikmålning!

Ett helt eget rum för oss tjejer, mängder av färger, penslar och så våra drejade skålar, vaser och ljuslyktor. Vi fick måla helt fritt, denna sorts målning kallas att måla med engobe, efter målning kommer killarna på Clay & Play att doppa våra keramiksaker i genomskinlig blank glasyr. Då kommer våra färger att synas mycket mer.

KeramikmålningKeramikmålning

Piff, skratt och fotografering

Som vanligt måste vi ju bara fota före och efterbilder, uppifrån, från sidan, tänka på bakgrund och ljuset….

Keramikmålning

Sidofoto…

Keramikmålning

Uppifrånfoto…Aj då en vattenring till vänster, inte bra….Ja kul är det iallafall, behöver ju inte bli så perfekt hela tiden, det viktigaste var att vi hade roligt!

Keramikmålning

@Created_by_Malin – Målade sina skålar grå på utsidan, sedan en insida med svart och en insida med gult…Blir säkert väldigt stilrent och snyggt!

KeramikmålningKermikmålning

Anna från @Pysselliv/101 nya ideer – Målade både skålar, vaser och ljuslyktor! Hon testade lager på lager målning, med rinningar….ska bli superspännande att se resultatet!

Keramikmålning

Lina by the Bay – Målade sin fina vas med en härlig grön färg, med en kreativ insida!

KeramikmålningKeramikmålning

Miakinoko – Med sina otroligt söta vaser – målade perfekta linjer, ska bli spännande att se hur de blir!

KeramikmålningKermaikmålningKeramikmålning

Till sist några bilder från mina skålar och vas – Egentligen gillar jag bäst keramik utan mönster…men det blev lite målat på dem, otroligt nyfiken på resultatet!

Ha en jättebra helg! Än är det långt långt kvar till jul…så stressa inte upp er av alla julprylar, adventskalendrar och adventsljusstakar…njut av den lugna novembermånaden!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen