Februari – Bullet Journal

Februari - bullet journal

Februari – Bullet Journal

Hej på er! Idag bjuder jag på lite ritinspiraration till era almanackor eller Bullet journal för februari månad. Det blir hjärtinspirerat eftersom det är Alla hjärtans dag i februari! Jag sammanfattar hur januari gick och tipsar om det jag tycker var bra och dåligt, man lär sig hela tiden att anpassa och förbättra sin Bujo efter sina egna önskemål!

Februari - bullet journal

Februari – Alla hjärtans dag närmar sig, därför har jag fyllt den här månaden med massa hjärtan!

Februari - bullet journal

Januari – vad var bra och vad var dåligt?

Jag ritade upp endast ett uppslag för hela månaden. Bara för att göra det jätteenkelt för mig! Sidorna efter detta lämnade jag tomma, för att kunna fylla på med lite mer slarviga minnesanteckningar, mail, fakturor, mer bloggidéer etc….

Bra! Ett uppslag – bra översikt! Väldigt bra med extra tomma blad efter detta uppslag….det blev några slarviga anteckningssidor, men bra att ha!

Mindre bra! För litet att skriva i rutorna, och blev lite ont om plats till att fylla på komihåg och bloggidéer för en hel månad…behöver mer plats till nästa månad!

Februari - Bullet journal

Januari – Träningslogg/Sovlogg/tracker

Det här var så kul att rita upp och väldigt kul att fylla på under månaden!

Träningslogg – Kände faktiskt lite press att ”träningshjulet” skulle bli så färggrannt som möjligt, så detta är helt klart mitt bästa tips, rita en träningslogg = du rör på dig mer! Tips! Man kan sätt upp en lapp på kylskåpet (med träningslogg för hela familjen) med färgpennor! Massa kul idéer med armhävning, stå på händer, kullerbyttor, sånt som barnen tycker är kul!

Sovlogg – intressant, märkte att jag sov bättre på landet än hemma…kanske för att det är svalt och helg när vi är där! Detta ska jag fortsätta med för att få fram någon sorts statistik, kanske skriva orsaker till olika sömn, typ mobiltid, jobb, mycket kaffe…så man kan hitta sina bästa sovtips!

Februari - bullet journal

Februari – inledning – hjärtan & skira blad

Varje månad tycker jag det är kul att rita upp en inledningssida för månaden. Det kan ju vara kul att anpassa den efter årstiden, ett evenemang eller en tradition. Jag gör det här för att jag verkligen behöver träna att rita och skriva…och det är verkligen kul med bra pennor! Tips! Finstilta pennor, och bra tuschpennor som inte blöder igenom pappret.

Februari - bullet journal

Månadsuppslag – Februari – Valentines tema

Efter lärdomen med för lite skrivplats i januari, så ritade jag upp ett helt uppslag för februari, med större rutor. Min skrivstil är jag verkligen inte nöjd med….men det ska bli bättre med lite träning!

Februari - bullet journal

Träningslogg – för Februari

Det blev en blomma i form av en maskros med hjärtan. Under månaden är det bara att färglägga blommans hjärtblad. Hoppas det blir mycket färg…men helst inte så mycket grönt…

Februari - bullet journal

En burk fylld med kärlek…eller bra idéer!

Jag brukar ju fylla min Bujo med pysselidéer, det är så bra att skriva ner dem innan man glömmer bort dem. Boken har jag vid sängen…. Någon dag när man har idétorka så är det bara att gå tillbaka till sin bujo och plocka idéer ur ”burken” Alltid bra att ha liksom!

Februari - bullet journal

Februari – Komihåglista

Ett kärleksbrev i form av en komihåglista…..Det kanske blir lite roligare med en sånt här brev…för komihåglistor är ju egentligen inte så roliga, bara en massa måsten. En sån här lista är verkligen toppen! Man kommer faktiskt ihåg att göra sakerna, så skönt att bocka av punkterna…och sen mår man extra bra av att se att man gjort så mycket på en månad!

Februari - bullet journal

Nu får man hoppas på en extra kärleksfull februarimånad! ? Det här är början på min månad, under tiden fyller jag på med fler roliga sidor om jag hinner och har lust, men egentligen så räcker detta för mig! Rita upp och gör de sidor som du gillar! Mycket av inspirationen till denna månad har jag hittat på Pinterest, så himla bra träning att rita av saker, och typsnitt…Så säg inte att du inte kan rita och skriva….träna lite varje dag, så blir det jättekul!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen