Mutti event

Mutti

Igår var jag bjuden till ett fantastisk event! Det är verkligen inte ofta jag blir inbjuden till ett sådant här otroligt fint arrangerat Diy-party! Vacker miljö, virtuell konstutställning, bubbel, Diy-workshop och god italiensk buffé! Idag bjuder jag bildbomb från Italienska ambassaden, Mutti och upcycling med Muttis produkter.

Mutti
Flera ansikten som jag kände igen direkt i entrén! Mina kära vänner Karin Pysselbolaget (längst fram till vänster, Helena Craft & Creativity (till vänster längst bak), min nya vän och instagramkompis Martina (Hem till Fru M) och så jag… med våra fina goodibags.

Mutti event – En rolig kväll!

En vacker inbjudan damp ner i min mailbox från Victoria på Pr-byrpn Related.
Inbjudan till Italienska ambassaden i Stockholm med presentation av företaget Mutti (Italiens största tomatföretag), virtuell konstuställning med konstnären Anne Ekwurtzel, workshop med upcycling av Muttis förpackingar, samt italiensk plockbuffé med goda drycker! Det är ju klart man vill uppleva detta!

Italienska ambassaden

Italienska ambassaden

Italienska ambassaden ligger tjusigt på Djurgården i Stockholm, ett väldigt pampigt hus med utsikt över vattnet mot Söder och Gamla stan. Byggnaden är omgiven av vackra ekarbackar, tjocka murar och pampig grind med en vakt som välkomnade oss. Jag var tvungen att fota dörren..älskar sånt här!

Bubbel och mingel

Vi bjöds på bubbel och mingel, i den vackra pampiga miljön! Kolla utsikten! Det kändes som jag kommit in på Hogward…här skulle jag vilja stanna hela julmånaden!

Anne Ekwurtzel
Konstnären Anne Ekwurtzel, som gjort den fantastiska ljuskrona av Muttis förpackningar, höll i kvällens roliga workshop!
Ljuskrona
Vilken fantastisk ljuskrona…se alla detaljer!

Muttis tävlingsbidrag i upcycling

Vi fick se konstutställning av några av de bidrag som Mutti haft som tävling under våren. Vilka fina saker man kan göra av konservburkar, kapsyler, glasflaskor och metalltuber. Man blev så inspirerad av de här vackra smyckena, samt blomvaser!

Presentation av Mutti och Anne Ekwurtzel samt workshop

Vi fick först ett fint välkomnande av Ambassadören från italienska ambassaden. Därefter en presentation av Mutti med historien bakom detta gigantiska tomatföretag. Vacker och välgjort! Sedan var det dax för 45 min workshop, då vi 12 deltagare fick sätta oss vi de två materialborden och skapa helt fritt med Muttis förpackningar. Oj svårt och kul på samma gång!

Jag lyckades klippa i en konservburk…som jag aldrig gjort tidigare. Med en plåtsax gick det ju jättebra, men väldigt vasst! Sen klippte jag några blommor av en tomattub med guldig insida, samt la till lite pärlor och ståltråd…sen var tiden ute! Arnes mat gjorde det fina konstverket med tuben och pärlorna, och Helena gjord den fina juliga misteln!

Mutti
Vår konstutställning från workshopen på 30-45 min! Det blev ju några riktigt fina grejer, jag gillar verkligen ringarna som några tjejer skapat! Det måste jag testa mer av därhemma, nu blir det att spara ännu mer förpackingar i förråden och investera i en plåtsax.

Italiensk tomatbuffé skapad av Muttis egen kock

Efter den roliga workshopen, blev vi bjudna på en väldigt god tomatinspirerad plockbuffé! Så gott med starka räkor i tomatsås, någon veterisott, bruschetta, pizza, tomat/mozzarellaspett och två supervackra desserter, en tiramitsu med twist och en tartelett. Till detta fick vi en Bloody Mary som kompletterats med apelsin och bubbel, väldigt god!

Event
Mutti

Hemma igen himla glad efter en sån lyckad och lyxig kväll! Nu blir det några goda italienska middagar med Muttis produkter (jag brukar faktiskt alltid köpa dem, för de är ju godast! Sen blir det skapande med alla förpackningar.

Ha en trevlig helg! Nu är kameran full med massa julpyssel…så det kommer ösa ut projekt här på bloggen!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen