Diy Pennställ av konservburkar

Diy: pennställ av konservburkar

Diy Pennställ av konservburkar

Den här veckan är det enkla snabba Pysselprojekt, en hel del kul återbrukspyssel och även lite inblandning av naturen! Veckans första Diy-projekt är en gammal klassiker, pennställ av konservburkar. Som pysslare sparar jag alltid konservburkar, det går att göra så mycket av!

Diy: pennställ av konservburkar

Pennställ av konservburkar

Man kan aldrig ha för mycket burkar. De större är bra till pennor, penslar och saxar. De mindre är bra till sudd, gem eller washitejp.

Diy: pennställ av konservburkar

Pennställ – Material:

  • Konservburkar, ta bort papper och klister
  • Washitejp

Verktyg: sax

Diy: pennställ av konservburkarDiy: pennställ av konservburkar

Diy: pennställ av konservburkar

Diy: konservburkar med washitejp

Det här är verkligen superenkelt, och sött blir det! Tag dina favoritfärger, och det behövs inte många olika tejprullar. Använd din fantasi!

  1. Börja med att sätta en tejprand högst upp eller längst ned runt burken. Sen är det bara att fortsätta att sätta rand efter rand i valfria mönster och färger.
  2. Jag lät burkarna stå fritt på mitt skrivbord, men vill man så kan man skruva eller limma ihop burkarna så att det blir som ett fast pennställ, se bild nedan.

Diy: pennställ av konservburkar

Pennställ – välj om du vill skruva/limma ihop burkarna som ett fast pennställ.

Diy: pennställ av konservburkar

Pennställ

Här har jag valt att ha dem separat, då är det enkelt att möblera runt på skrivbordet, eller kanske sätt en krok i dem och hänga upp dem på väggen/anslagstavlan. Tips! Banka till kanterna på insidan av burkarna med en hammare, slipa kanske med sandpapper, så att inte ytan blir så vass. Man kan också sätta en bit washitejp på insidan av burkarna.

Diy: pennställ av konservburkar

Lycka till med dagens Burkpyssel!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen