Julgransburk

Julgransburk

Julgransburk

Det är alltid kul att ta med sig en liten gåva  till glöggpartyt! Den här guldiga granburken med hembakta pepparkakor är dagens ”gåbort-presenttips”. Att vika granar är inte så svårt som de ser ut, gör man ett par stycken så får man lätt in snitsen…här tipsar jag om en jättebra beskrivning. Pepparkakorna blev extra spröda och knäckiga med ett recept från bloggen Made by Mary.

Julgransburk

Julgranar av guldpapper

Det är verkligen kul att vika granar…och faktiskt enklare än de klassika korgshjärtanen eller de svårare trendiga stjärnorna. Idag hann jag inte att fota en hel granbeskrivning…utan istället länkar jag till en jättebra beskrivning hos CC Hobby.

Julgransburk

Klassisk juldekorationer

Här är ett komplett flät och vikkit från Creativ company, med papper, tejp, snöre, kulor och beskrivning på många fina juldekorationer i papper. I paketet ingår mallar och tydliga steg- för stegbilder, det är toppen att spara och ta fram även till nästa jul! Många av pappersvikningarna är väldigt fina till Nyår också! Vill du beställa ett Flät och vikset så klicka på  länken.

Julgransburk

Julgransburk – Material:

  • valfritt papper, kvadratisk form
  • flät och vikset  Vivi gade Copenhagen art 97778
  • burk (Rusta)
  • sidenband (Tgr)
  • cellofan

Verktyg: limpistol, sax

Tack Creativ Company för att ni sponsrat med detta pysslekit!

Julgransburk

Vika granar

Här har jag fotat granarna när de nästan är klara…klicka på länken ”Julgran” för att komma till en komplett beskrivning.

Julgransburk

Här vikte jag en större och en mindre gran i glitterguldpapper och guldpapper…båda papprena finns i paketet.

Julgransburk

Limma fast granarna med limpistolen, det är bäst för då kan man enkelt ta bort granarna efter jul. Strö lite låtsassnö på burklocket.

Julgransburk

Dax att slå in i celllofan…om man vill. Vill du har recept på riktigt knapriga kolasmakande pepparkakor klicka på länken ”Svärmor Metas underbara knäckiga pepparkakor” från bloggen Made by Mary.

Julgransburk

Då har vi en fin och lagom pysslig ”Gåbort-present”! De här granarna kommer jag absolut att göra fler av…tänk så fint till julens dukning, de kan också hängas i granen eller limmas fast på paketen.

Ha en superbra dag! /Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen