Pärlplattor – Kreativa Karin

Pärlplattor

I helgen var jag bjuder på Bokrelease-kalas hos Kreativa Karin!🎉 Såå himla glad och tacksam att få vara en del av detta! Det är så kul att få träffa pyssliga vänner, utbyta kunskaper, nya ideer och få pyssla tillsammans igen! Karin har precis släppt sin femte bok ”Stora pysselboken Pärlor” En superfin bok som är fylld med inspiration om pärlplattor, rörpärlor, pärltips, mönster och många roliga och annorlunda pysselprojekt! Idag bjuder jag på bilder från bokreleasepartyt och några bilder från boken. Häng med på pysselkalas!

Pärlplattor – Ny bok med Kreativa Karin

Karin bjöd in oss i Malins @createdbymalin fina lokal Svea140 Rubid på Sveavägen. Perfekt lokal för kurser och events! Karin hade piffat lokalen så härligt! Pastelliga ballonger, girlanger, pärlplattor, pärlprojekt, bokbord, pysselbord och gedigen buffé med godsaker!

Ser ni vilket fint skyltfönster! Allt är gjort av rörpärlor!

Bokpresentation: Stora pysselboken Pärlor

Karin berättade om processen att ta fram pysselböcker, så spännande att lyssna på! Detta är hennes femte bok och som ni ser har hon pärlat bokens omslag precis enligt tidigare boks omslag ”Återbruksboken” visst är det otroligt! Visste ni att man kan pärla i 3D, väldigt kul!
🌸 Vill du kika mer på Karins bok Stora boken om Återbruk, klicka på länken. Vill du kika in i boken så har jag gjort ett blogginlägg om boken, klicka på Återbruksboken

Gottig buffé!

Karin bjöd på massa gott! Visst är det snyggt stylat, med pärlade pinnar, godis, etiketter och klistermärken med pärltema. sånt här är hon ett riktigt proffs på att fixa! Tror att Cricutmaskinen varit till stor hjälp, det är sånt här den verkligen är bra till, om man är duktig på deras designprogram.

Goodiebags

Vi fick en jättefin goodiebag fylld med massa fint i pärltemat! Kika in t.om. våra namn gjord av rörpärlor!🙌

Dax att pärla pärlplattor!

Ett härligt bord var uppdukat med pärlor, pärlplattor, olika mönster, strykbord samt flera spännande projekt att kika på!

Pärlprojekt!

Nästan alla pysseltjejerna valde att pärla ett halsband med djurmotiv. Lättpysslat och pratvänligt, för vi har ju så mycket att prata om!

Ett strykbord var redo för våra projekt!
Här är vi som deltog i pysslandet! Så trevligt! Nu började det ösa in med släkt och vänner på kalaset så vi tackade för en underbar stund och tog med oss vår fina påse med bok för fortsatt pyssel hemma! Jag fick sån härlig pysselinspiration!

Vill ni kika in i boken!

Fyra i radspel med enhörningar- min favorit!

Skyltar till badrum/toalett

Äggkoppar – så kul när man kan göra något användbart! Här får du lära dig att forma dina pärlplattor.
Halsband – här får man lära sig tekniken att riktigt smälta pärlorna med strykjärnet.Underbart halsband!

Strykskola – himla bra tips!

Tack Karin för en fantastisk dag fylld med pysselglädje, färg, gott för mage, glada skratt och massa inspiration! ”Mer pyssel åt folken” det är Karins slogan och det kan jag verkligen hålla med om! Massor av pysselglädje hoppas jag vi ska sprida detta år!

Ha en fin vecka! 💖 Kramar Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen