Stora Pysselboken Återbruk

Stora pysselboken återbruk

Jag måste bara säga stort tack till er alla för den fina feedbacken på min nydesignade blogg! Det känns som en riktig bra vår med allt roligt som är på gång! En riktig överraskning var veckans underbara present från Kreativa Karin, Sveriges pysseldrottning! Tänk att hon tänkte på mig och skickade mig sin splitter nya bok Stora Pysselboken Återbruk förpackat i världens finaste paket med jättefina pysselgrejer! I dagens blogginlägg kommer jag visa er det fina paketet med alla pysselgrejer och så visar jag så klart den roliga pysselboken.

Stora pysselboken återbruk

Stora Pysselboken Återbruk – Kreativa Karin (Karin Andersson) nya bok!

Stora pysselboken återbruk

Ett paket till mig, förpackat i typiskt Kreativa Karin mönster – vilket proffs hon är!

Stora pysselboken återbruk

Ett stort paket med bok och fint pysselmaterial!

En presentask fylld med pysselgrejer paketerat i rosa silkespapper med randig washitejp! Karin har t.o.m. gjort en egenpysslad rosa urgullig figur av återbrukat materiel, den kommer att få en fin plats i mitt pysselrum! I veckan bjöd Karin på ett digitalt releaseparty på instagram, ni kan gå in och kika på det om ni vill. Där berättar hon om hur boken kom till och visar några pyssel live!

Stora pysselboken återbruk
Signerad och personlig text! Tack snälla 💖
Stora pysselboken återbruk

Så många fina pysselgrejer!

Pysselmaterial och verktyg som är bra att ha hemma i skåpet, här nedan ser ni Karins allra bästa tips! Jag kan verkligen hålla med om att dessa pysselsaker klarar man sig alldeles utmärkt med för att göra de allra flesta pyssel.

🌸 Hobbyfärg matt
🌸 Decoupagelack
🌸 En bra vattenfast tuschpenna
🌸 Sax
🌸 Limpistol
🌸 En liten skrivbok att skriva och rita sina idéer är toppen att ha!

Stora pysselboken återbruk

Boken ”Stora pysselboken återbruk” – några insposidor

I boken finns väldigt många pyssel, hela 130 sidor och boken är riktigt stor! Fina steg-för-steg beskrivningar med många bilder och tydlig text. Ni kommer att hitta återbrukspyssel gjorda av mjölkkartonger, toarullar, konservburkar, kartong, lock, glasspinnar, sugrör, tidningspapper, äggkartonger och mycket mer!

Stora pysselboken återbruk

Kul bowlingspel av små plastflaskor – Ett himla bra tips! Tror jag ska göra detta med barnen på förskolan! Visst är det fina bilder och enkelt att förstå steg för steg bilderna!

Stora pysselboken återbruk

Kartongdjur är ett riktigt toppenpyssel, man kan ju göra alla möjliga djur! Vi har gjort en dinosaurie och en Babblarna Diddi i kartong på jobbet och vi kommer säkert göra fler figurer. Spar kartong, bra till så mycket!

Stora pysselboken återbruk

Locken till mjölkpaketen är verkligen bra att spara! Titta så gulligt man kan göra

Stora pysselboken återbruk

Toarullar är ju det allra bästa återbruksmaterialet! Tänk att komma på att göra en hel servis av toarullar, helt underbart!

Stora pysselboken återbruk

Allra sötast i hela paketet är ju denna lilla partyfigur som håller i en minibok! Vill du köpa boken ”Stora pysselboken återbruk” så finns den hos de flest webbokshopar som Adlibris, Bokus, Skapamer, Panduro, Lagerhaus mfl.etc (obs! jag är ej sponsrad, vi i pysselvärlden hjälper gärna varandra och delar vår pyssliga värld!) Jag kan verkligen varmt rekommendera den här boken! Den ger sån pyssellust!

Ha en riktigt fin och förhoppningsvis pysslig vecka!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen