Panda pärlplatta

Panda pärlplatta

Idag bjuder jag på enklast och roligaste pysslet…pärlplattor så klart! Vi hade nästan glömt bort detta pyssel, men så blev det av en regnig söndag i stugan på landet. Söta små pandahuvuden i regnbågens färger. Av pandorna gjorde jag magneter…tänkte de ska få bo på mitt jobb i förskolan. De små barnen kommer säkert älska dem! Varsågoda dagens enkla pysseltips, är: Panda pärlplatta

Panda pärlplatta

Panda pärlplattor – här på min återbrukade sílverbricka som vi använder som anslagstavla här hemma. Verkligen toppen! Klicka på länken se mer bilder på anslagstavlan.

Panda pärlplatta

Panda pärlplattor – mönster

🐼 Det är himla bra träning för barn att göra pärlplattor. Välj gärna sådana här små motiv, så att de orkar göra klart dem. Bra träning för matematiken och tålamodet!

🐼  Stryk dem som vanligt med ett bakplåtspapper som mellanlägg. Jag strök dem på båda sidor, när de ska användas som magneter.

🐼 Pandorna kan ju också användas som nyckelring, berlock till halsband, limma på grattiskort eller göras en girlang till barnrummet.

Panda pärlplatta

🐼 Limma fast en magnet (använd gärna limspistol). Material till pärlplattor kan man hitta i många hobbybutiker som Panduro, CC Hobby, Skapamer, Clas Ohlsson, Dollarstore, Sostrene Grene

Panda pärlplatta

Hoppas ni får en härlig vecka! Vill ni få fler tips på Pärltips, kika in på kategorin ”Pärlplattor” eller klicka på länken.

Ha det så bra! 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen