Prints i Julklapp

Prints

Prints i Julklapp

Idag vill jag dela med mig av ett bra julklappstips till tonåringen! Det är inte så himla enkelt att hitta på något bra till de ”stora” barnen…men här kommer ett litet julklappstips från mig, med ett piffigt inslaget paket!

Detta inlägg är ett samarbete med Nordic Print Store

Prints

Prints i piffigt paket

Vi håller ju på att inreda tjejernas rum med lite snygga detaljer, så vi passade på att beställa några print till väggarna. Vilken skillnad det blev med några nya tavlor! Just nu kan man välja 3 print och betala för 2 hos Nordic Print Stores , helt fraktfritt. Om man ska göra en fotovägg så är mitt tips att passa på att beställa de större varianterna av print, medan de små bilderna som vi har hemma  (A4 och mindre) har vi använt egna texter och foton och skrivit ut på vår skrivare.

PrintsPrintsPrints

Inreda rummet i vinterstyle

Idag tänkte jag visa hur jag piffat till äldsta dotterns rum.

Före piff: Väggen hade bara en drömfångare av bambu förrut, en vit fjäderlampa som sänglampa…lite kalt och omysigt.

Vinterpiff med:

 • Ljusslingor längs hela takkanten, tunnaste och billigaste silverslingan (med kontakt) från (Rusta)
 • Fårskinn på sängen (Gotland)
 • På sängbordet, en låda fårn (Blomsterland) Ny sänglampa (Clas Ohlson), doftljus och en guldig stjärna som vi vikt.
 • Print från (Nordic Print Store)  – Kvinnlig ängel , Molnig himmel svartvit
 • Ramar (Ikea) Nu valde jag ramar med glansigt glas….inte helt enkelt att fota fint, så skulle jag köpa nya ramar skulle jag använda ramar med matt glas.
 • Textbilden har dottern skrivit själv och skrivit ut

Visst blev det fint!

Ljusslingorna gör supermycket för mysigheten, speciellt nu den mörka årstiden. Det snygga printsen tillför rummet en sådan elegans, så fint med svart ramarna till den mörka lådan och lampfoten…Lite varma guldiga toner med lampa, doftljus och guldig egenvikt stjärna, till sist ett fårskinn ger en sådan genuin vinterkänsla.

Prints

Print Elegant kvinna med hatt 

Det här fina fototavlan har mellantjejen fått till sitt rum, riktigt bra val, ursnygg!  Vi är inte riktigt klara med stylingen i hennes rum…lite stressigt innan jul att måla och röja runt med grejer…så det får bli ett roligt januariprojekt. Det kommer att bli en ny sänggavel, ommålning av en vägg….och så lite annat piff! Det får ni se….2018.

Prints

Piffigt paket – i naturlig look

Prints

Slå in Printsrör – med naturlig look

Här ville jag få till en härlig känsla av det mörka som ska matcha printsen, inte för gulligt inslaget till tonåringen. Randig som en polkagris, men med naturligt vaxat papper i svart och brunt.

Dekorationer med naturligt tema som kottar och lingonris känns trendigt i år, dofterna från blombladsblandningen känns underbart julig! En lyxig paketinslagning med lyxigt innehåll!

Paketmaterial:

 • Vaxat svart papper (Granit)
 • Presentband (Granit)
 • Blompotpurri (Ikea)
 • Kottar, lingonris från Landet

Verktyg: tejp, limpistol, sax

Slå in paket

 1. Börja med att klippa till pappret, krama pappret med händerna så får man fram den fina krossade looken som vaxat papper får om man gör så.
 2. Baksidan av det svarta pappret är brunt, klipp till en lång remsa, som ska viras runt paketet (så det blir polkarandigt). Dubbelvik remsan på längden, så att kanterna blir fina.
 3. Slå in Printsröret med svart papper som en ”karamell”, knyt svarta band i varje sida.
 4. Plocka fram limpistolen, limma fast det bruna pappersbandet runt rullen, limma lite här och var med limpistolen, så att bandet sitter fast.
 5. Limma fast kottar, blomblad och olika frö/nötskal på paketet… Väldigt enkelt att få ett fint paket!

Prints

Jag hoppas ni fått lite julklappstips, inredningsinspiration och paketfeeling med dagens pysselinlägg!

Ha en jättefin helg!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen