Fotopresenter – En rolig julworkshop!

Fotopresenter

Fotopresenter – En rolig julworkshop!

I förra veckan blev jag inbjuden till en superrolig julworkshop med Monica Karlstein (Hemmafixbloggen)! Julpyssel med foton i fokus! Kvällens huvudsponsor var Canon, som visade oss sina allra modernaste skrivare. Vi fick skriva ut våra finaste foton från mobil och dator, i form av kalendrar, jätteutskrifter och minifoton direkt via lättförståliga appar. Monica hade dukat upp med underbart material, så vi kunde fixa tjusiga  julklappar! Här är dagens julpysseltips: Fotopresenter

Fotopresenter

Fotokrans

En guldig metallring dekorerad med väldoftande och hållbart grönt, läderband och några fotosommarminnen. Vilken personlig julklapp! Monica har gjort ett par Fotokransar för att inspirera oss…och som vi pysslade, jag tror alla högg in och gjorde varsin vacker fotokrans! Tanken är att man ska kunna byta ut blomdekorationerna på ringen efter årstid, och även byta ut fotona. För det är väl dax att vi börjar ha lite kort framme, och inte bara i mobilen!

Fotopresenter

Julhänge – Julfotokula

Här har jag gjort en julkula med en bit koppartråd, läderband, träkulor, foto (klippt runt) och så några kvistar eucalyptus. Monica har även gjort vackrahjärtan med trä kulor, och hängt fotot nedanför med en klänypa. (Se bild längre ner) Såå himla mycket fint man kan göra med träkulor!

Fotopresenter

Fotopresent – En mapp med klämma, en snygg etikett och så några fina blad…Enkelt och snyggt!

Fotopresenter

Fotoram med namn

Ett foto i A4 storlek, och vilken kvalitét! Man kunde välja bland en mängd olika fotopapper. Canonskrivaren heter Pixma, klicka på länken för att läsa mer om den. Den här bilden på Chelsea, valde jag att sätta i en klassisk fururam, limma på blad, barrväxt och kotte. Namnet, har jag fixat med bokstavspärlor av trä och ett läderband, som jag limmat fast med limspistolen på baksidan av ramen. Så kul att ge bort i julklapp! Tips! Skriv ut foto på ditt barn, trä pärlor med barnets namn och även en siffra med åldern, så blir det fint minne att ge i julklapp till mormor, farmor….

Fotopresenter

Julinspiration – Här har Monica gjort ett hjärta med träkulor och eucalyptus, se även hjärtat i den lilla granen.

Julworkshopen – en samling bilder

Vackra inspirerande foton, presentation av alla skrivare med många möjligheter. Vi bjöds på mycket godsaker under kvällen!

FotopresenterFotopresenterFotopresenterFotopresenterFotopresenterFotopresenter

Massor av pysselmaterial!

Monica hade gjort såå fint! Mängder av material, vacker upplagt på röd linneduk och fårskinn. Väldigt genomtänkt tema med guld, läder, vintriga växter och trä som gav oss pysslare sådan skaparglädje! Vi hade även möjlighet att slå in våra fotopresenter i vackra tapeter, dekorera med fina band och etiketter…synd bara att tiden går så fort när man har roligt, vi hade nog kunnat pyssla flera timmar…

Fotopresenter

Wow så kul att få gå på sådan här pysselevent! En fin julklapp till mig för allt jobb man lägger på bloggen! Stort tack Monica, och så kul att få träffa alla kreativa vänner!

Kram Katarina ?

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen