Kreativ Julkalender 2018

Kreativ Julkalender

Kreativ Julkalender 2018

Tänk att idag är det 1 december, och startskottet för Kalenderöppning, julpyssel, bakning och allt som hör julen till! Ute öser regnet ner…huamig…men här inne gör vi allt för att skapa julstämning, det är ju så man får göra! I år har jag fått äran att vara med i Gina´s  Willowday  Kreativa Julkalender The Creative Collectives julkalender.  Gina har samlat 24 kreativa själar som fått varsin lucka/dag att fylla med julpyssel, julbakning och annan härlig julinspiration!

Kreativ Julkalender

Följ Julkalendern

För att vara säker på att inte missa någon dag så ska du följa Gina på @willowdaygram  (finns både på blogg och Instagram) som kommer att sammanställa samtliga luckor. Alla pyssel kommer även att samlas under taggen #tccsweden2018 på Instagram. Och självklart kan du också bidra med dina julpyssel! Lägg upp dina julpyssel under #tccsweden2018 så blir julen 2018 det mest kreativa någonsin!

Årets kreatörer

@pysselbolaget

@anneliesblomsterochbakverk

@wenlise_fold

@hannawendelbo

@helenalyth.se

@our.lovely.mess

@musqotdesign

@artcampla

@karenhilmersson

@ulricakrii

@kreativakarin

@colouredbuttons

@chiarabelleshop

@miakinoko

@idalauga

@remainsoftheday_

@amandakingloff

@dnilva

@monicakarlstein

@created_by_malin

@linabythebay

@diysweden

@anekirstine.bilde

@jennifer.anglade.dahlberg

@poppyloveyou

Kreativ Julkalender

The Creativ Collectives – 5 års jubileum!

I år är det 5:e året som den Kreativa Julkalendern skapas! Den startades av en litet gäng härliga kreatörerna, som ville göra något kreativt ihop, och bjuda sina läsare på många olika sorts pyssel under hela december. Gina är den som hållit i staffettpinnen de senaste åren och sammanställt allt på ett mycket proffsigt vis! Vill du se vad som pysslats de senaste åren och framförallt letar inspiration till dina julpyssel, Kika in här så hittar du massor! Julkalender år 1-4

Kreativ Julkalender

Första Luckan – Pysselbolaget bjuder på kul julpyssel!

In och kika hos Willowday för att ta del av Julkalenderns första lucka, och kika gärna in hos Karin och Freja med Pysselbolaget, som bjuder på massa roliga julpyssel som är enkla att göra tillsammans med barnen!

Ha en jättemysig första Advent! Den här helgen ska vi göra massa små julpyssel! Ps. Den 22.a är det min dag att bjuda på pyssel till den Kreativ Julkalendern!

Kramar Katarina ???❤️

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen