Midsommarstång

midsommarstång

Midsommarstång

Jag fortsätter Midsommartemat här på sidan, med att visa en superenkel midsommarstång gjord av rörpärlor och ståltråd. Ett kul och snabbt pyssel som passar både barn och vuxna. Midsommarstången passar perfekt att ställa i glasen på midsommarbordet, eller dekorera blomman, midsommartårtan eller gåbortpresenten!

midsommarstång

Midsommarstång av rörpärlor

midsommarstång

Midsommarstång

Material: Ståltråd av kraftig tjocklek, ståltråd av tunnare modell, rörpärlor (Hamabeads), svensk flagga

Verktyg: avbitartång, limpistol (Allt material från Panduro) Tips! finns även på Webshopparna CC Hobby och Skapa ofta till mycket bra priser. Flagga från IcaHemma

Midsommarstång – Gör så här:

  • Börja med att knipsa av två bitar av den grövre ståltråden. Limma ihop som en kors med limpistol. Tryck fast pärlor i limmet innan det torkat. (Se bild 2 och 3).
  • Trä pärlor på hela korset. Sätt en limklick i varje ände av midsommarstången, så att pärlorna sitter kvar. Lämna en bit ståltråd utan pärlor längst ned på midsommarstången.
  • Knips av en bit av flaggans träpinne, sätt fast i toppen av stången (Se bild 4 och 5).
  • Knipsa två tunnare bitar ståltråd, och trä med pärlor. Forma till två ringar, limma fast med limpistolen på stångens baksida, det krävs lite lim för att det ska hålla.Låt torka!

Gör fler midsommarstänger och placera i varje glas!

Ha en fin helg!

Hälsningar Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen