Pysselrum och pysselkaos

Pysselrum

Just nu är det lite kaos i mitt pysselrum/förvaring 😅 Jag har bestämt mig för att ta bort hela väggen till mitt lilla minapysselrum…som jag helt växt ur! Istället blir det ett bord i en hörna helt fritt från pyssel material och alla grejer ska in i en Walk-in-closet-pysselgarderob! Tro det här kommer att bli toppen! Så det blir ny organisation, nymålning och uppfräschning av kombinerat sovrum/pysselhörna, nya garderober är beställda…Därför kanske det blir lite tunt med pysslande den närmsta tiden…man får liksom pyssla med det man har. Lovar att visa bilder när detta bygge är klart!🎉 Idag bjuder jag på några bilder från gamla pysselrum och byggkaoset.

Pysselrum

Pysselmaterial

Ja så här ser det just nu ut med allt mitt pysselmaterial…ja inte riktigt allt, det finns många fler lådor på takhyllor i hallen…och några skåp och ett rum till på landet…så man kan ju säga att det är ett riktigt pysselkaos just nu! Jag och barnen har ju pysslat hela livet…allt har jag sparat, pysslat och sparat ännu mer…nu var det liksom dax att göra något! Ända sedan jul har jag rensat, åkt och kastat, givit bort saker till förskolan och kört grejer till landet. Det här kommer att bli bra när det är klart!

Pysselrum

Pysselrum – bygge för 5 år sedan

För några år sedan bestämde vi att äldsta dottern skulle få ett nytt rum, jag skulle slippa vara i vardagsrummet med mina pyssel…så vi delade av detta stora rum med en vägg med skjutdörr som mannen i familjen byggde. Det blev ju bra till att börja med!

Pysselrum

Pysselrum för 5 år sedan

Jag invigde pysselrummet så här fint! Vår gamla tv-bänk med betongskiva fick bli materialförvaring…sen kom det till lite hyllor på väggen och i taket….mer material fylldes på. Men rummet krävde starka lampor för att funka…så jag satt mest i köket och pysslade och fotade…

Rivning av pysselrum

Efter Nyår rev vi väggen, som åkte på tippen, betongbänken och skåp fick också åka på tippen efter att den varit med i säkert 15 år med många flyttar. Den var liksom färdigåterbrukad! Dörren i mitten leder in till mitt kommande projekt…ett välorganiserat pysselmaterialrum!

Vårt gamla sovrum(sovalkov) ska nu bli ett gulligt sovrum för äldsta dottern när hon är hemma och hälsar på. Visst var vårt gamla sovrum mysigt…men det ska blir riktigt skön att få ett sovrum med ljus och fönster!
Nu öser vi in material i det rum som så småningom ska dotterns övernattningsrum!
Pysselrum
Väggen är nu riven, till vänster kommer mitt pysselbord att vara, med endast några få saker som jag kommer pyssla med för stunden. Ska hålla det städat och fint! Märkt att detta funkar bäst för mig! Ett projekt fram då ska ett projekt bort, det ger mig mest kreativitet!
Pysselrum
Sovdelen i rummet kommer att vara ungefär så här. En gardorobsvägg är beställd till våra kläder! Sen ska jag bygga sänggavel, skaffa några sängbord, lampor och måla en omgång vit färg. Längtar efter att bara ha det vitt överallt just nu! Det ger också mest ljus när man skapar!
Pysselrum
Min lilla pysselhörna har nu äntligen fått in lite ljus från fönstret! Här tänkte jag kanske skaffa Ikeas pegboard för en snygg väggförvaring!

Vår klädgarderob – före renovering

Ikeagarderob
Ikeagarderob
Ungefär så här tänkte jag att vår Ikeagarderob ska blir, Vi har beställt tre st sektioner som den till vänster i bild, jag hoppas det kommer bli himla bra! Vilken lyx det ska bli med lampor i garderoberna! Då kanske man hittar några kläder i vintermörkret! Det kommer att bli sandfärgade dörrar, ingen speglar eller vitrindörrar…jag vill inte se några kläder från sängen!

Ja nu bor vi i ett litet kaos men jag gillar ju byggprojekt…och jag tror att mannen börjat vänja sig vid alla mina projekt!😅

Jag hoppas ni har förståelse att det är lite glesare mellan pysselinläggen just nu, ni får kika i pysselarkivet efter inspiration. Så hoppas jag snart att allt blir ordning i pysselkaoset och den nya ordningen ger massa ny kreativitet!

Nytt år och nya möjligheter! Trevlig helg!

Kramar 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen