Fixa en husskylt

Husskylt

Fixa en husskylt

Nu äntligen har vi kommit fram till det roliga på landet! Husets fasad är målad, trädäcket är färdigsnickrat och dörren nymålad…så nu är det fritt fram att börja att piffa till stugan med lite extra dekorationer. Först ut blir en husskylt med vägnr som jag ”designat” och beställt på nätet från Skyltmax.

(Detta är ett reklamsamarbete med Skyltmax)

Husskylt

Husskylt i gammaldags design

Skylten beställde jag i veckan hos Skyltmax som har ett stort utbud av skyltar i olika format och material. De som känner mig vet att jag vanligtvis inte bruka beställa saker på nätet….är nog inte så modern av mig egentligen, och drar mig ofta för att leta runt och beställa för att det tar sådan tid och vanligtvis är så krångligt. Men deras ”Skyltomat” gjorde verkligen ”jobbet” superlätt! Vips så hade jag designat en skylt i ”gammaldags stil” med rätt mått, sen fick jag den i brevlådan inom två dagar…och nu sitter den på väggen! Det kallar jag snabbt Diy-projekt! Wow!

Husskylt

Husskylt

Skyltomaten – Hur gör man:

  • Skyltarna finns i många olika material och storlekar
  • Du kan välja vilket typsnitt som helst.
  • Man kan ladda upp sin logga eller bild.
  • Välja vilken fästmetod som helst.

Det finns massor av bilder med exempel på hur skyltarna kan se ut på deras hemsida. Det var där jag hittade designen till min skylt. Jag gillar verkligen gammaldags skyltar med gatunamn…men vid stugan tyckte jag det räckte med ett husnr. Husskylten fanns färdigdesignad i Skyltomaten, det enda jag behövde göra var att välja färg, typsnitt och fästmetod. Vill du också göra en egen husskylt kika in på deras sida så får du alla hjälpmedel för att fixa en fin skylt, väldigt prisvärt!

Husskylt

Dax att sätta upp skylten vid stugan!

Husskylt

Husskylt

Husskylt

Husskylt på stugväggen

Vi har inte riktigt bestämt oss för var den ska sitta ännu, så jag vi tog lite ihoprullad tejp på baksidan och flyttade runt skylten och fotade. Det är bra att fundera lite innan man bestämmer sig definitivt. Först ut på husets sida, visst blev det fint med svart/vitt, och lagom stor skylt till husets storlek.

Husskylt

Husskylt

Husskylt vid dörren

Jag tycker att stilen på skylten passar perfekt till husets söta ”krussiduller”. Det var faktiskt de söta snickerierna på stugan som gjorde att jag fastnade för huset. Det var farbrorn i huset som snickrat dem själv, så skönt att de var i så fint skick!

Husskylt

Nu är det bara att bestämma sig var den ska sitta och fästa den ordentligt.

Ha en jätteskön helg, och man håller ju tummarna för att solen och värmen kommer snart!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen