Kastanjer blir magneter

Kastanjer

Nu finns det så fina kastanjer, så passa på att plocka om ni hittar! Tidigare år har vi gjort Halloweenspindlar  med piprensarben, eller limmat dem på glasburkar som ljuslyktor…eller som idag Doodlat på dem och vips så blev de nya magneter till kylskåp eller anslagstavla. Här är dagens enkla höstpyssel: Kastanjer blir magneter.

Kastanjer

Kastanjer – ett kul pysselmaterial!

Kastanjer

Roligt höstpyssel

Man kan välja att antingen rita på kastanjerna med vattenfast tuschpenna eller måla med hobbyfärg. Eftersom vi var på landet, så var pennorna förstås hemma…typiskt alltid på fel ställe ? så fick det bli vit färg och en tunn pensel. Det är ju lite svårare att få fint, men helt ok blev det.

Kastanjer

Kastanjer blir magneter

Antingen kan men använda en limpistol och ta rejält med lim….men det kan lossna från kastanjerna…

Kastanjer blir magneter

Mitt supertips!

Det här Pattexlimmet är verkligen suveränt, finns nog på flera hobbybutiker, som ex. Panduro. Jag använder det till porslin, stenar, trä, metall…sitter som berg och funkar även när man diskar sakerna.

Kastanjer blir magneter

Kylskåpsmagneter

Ja nu sitter de uppe på vårt kylskåp…och snart så ska de sitta på nya anslagstavlan som jag håller på att fixa. Den får ni se senare i veckan.

Kastanjer

Hoppas ni fick massa inspiration till att göra egna Kastanjemagneter!

Lycka till! /Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen