Godisburk till hund och katt

godisburk

Godisburk till hund och katt

Jag älskar ju att pyssla med glasburkar, och mitt nya favorit pysselmaterial är sprayfärger! Ni har ju säkert sett oändligt massa glasburkar med sprayade plastdjur, i kopparfärg, pastellfärg osv. Men för er som inte pysslar så ofta, så ger jag er lite sprayinspiration idag! Det blev en godisburk till hunden och en katten! Vi har ju en liten hund i familjen, men ingen katt…så jag får nog ge bort kattburken till någon med katt!

godisburk

Godisburk till hund och katt

godisburk

Godisburkar

Material:
Gamla glasburkar med lock, starkt lim, ex. karlssons klister eller superlim. Sprayfärger från någon hobbybutik. Jag har beställt mina sprayfärger med märket Montana Black från Skapamer.se de har massa olika varianter av sprayfärg, och till mycket bra priser! Klicka här, för att se mer av sprayerna.

godisburk

Använda sprayfärger

Tänk på att skaka dina burkar ordentligt enligt bruksanvisningen, så att du får bra resultat. När jag har sprayat färdigt dagens pyssel, håller jag dem uppochner och sprayar ur munstycket, så det är fräscht att använda till nästa gång!

Göra godisburkar

  1. Börja med att limma fast plastfigurerna med ett starkt lim.
  2. Skaka sprayburkarna, och håll dem upprätt när du sprayar. Spraya gärna utomhus. Håll ett avstånd på ca 20 cm från figuren, för bästa resultat. Spraya gärna en gång till när den första sprayningen har torkat efter ca 30 min-60 min.
  3. Låt torka några timmar innan du skruvar fast locket på burken!
  4. Lägg i hund och kattgodis! En perfekt gåbort-present till djurägaren, och väldigt snygga att ha framme!

Det blir helt klart mer godis till vår lilla hund, när burken står framme, och de håller sig färska längre när burken är lufttät!

Ha det bra!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen