Diy: Gör dina egna Chaneltavlor

chaneltavlor

Diy: Gör dina egna Chaneltavlor

Idag visar jag hur du på ett enkelt sätt kan göra dina egna canvastavlor med Chanelmotiv. De här tavlorna har min mellantjej tillverkat till sitt rum!

chaneltavlor

 Chaneltavlor

Material: två mindre canvasdukar (ca A4 storlek), svart hobbyfärg, tunn pensel, blyertspenna, svart vattenfast tunn tuschpenna, sax, limstift, dator/skrivare

Chaneltavlor – bli din egen konstnär!

Gör så här:

  1. Börja med att leta rätt på Chanelmärket, och Chanelloggan på nätet. Skriv ut den på din skrivare, och förstora upp motivet i önskad storlek.
  2. Klipp ut logga och märke med en sax. (Man kan också välja att klippa ut omvänt, dvs. spara hela pappret men klippa ut texten som en schablon.)
  3. Måla canvasduken med vit hobbyfärg om du vill, men det behövs inte. Tavlorna blir fina ändå!
  4. Limma några duttar med limstift, så att pappersbokstäverna fastnar på canvastavlan. Rita gärna en stödlinje så att texten blir rak, mät gärna med linjal i sidorna på canvasduken, och rita en mittpunkt. Då är det lättare att se att texten kommer i mitten av canvasduken.
  5. Rita med blyertspenna runt pappersbokstäverna, och lossa dem så snabbt som möjligt, så att de inte fastar för hårt i tavlan.
  6. När du ritat klart alla bokstäverna, fyll i linjerna med en tuschpenna.
  7. Dax att börja måla! Välj en tunn fin pensel. Investera gärna i en pensel av bra kvalitét, det underlättar verkligen, och resultatet blir toppen! Det går bra att använda vanlig hobbyfärg till tavlan.
  8. Måla i märket och texten, låt torka. Klart att hänga upp! Kom ihåg att signera din tavla!

Om du vill ha mer inspiration till Chaneltavlor kan du se mitt tidigare inlägg  om en annan variant på Chaneltavlor, klicka här.

Lycka till med målningen!

/Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen