Baka Halloweenögon!

Halloweenögon

Baka Halloweenögon

En god kokoschokladtryffel rullad i vit choklad med smarties till ögon. Prova, en sött godis till Halloweenpartyt!
Halloweenögon

Receptet kommer från Dansukker, det var riktigt lättgjort, och ser rätt goda ut.

Halloweenögon – Gör så här:

Ingredienser
200 g mörk choklad
4 msk grädde
2 dl Dansukker Florsocker
2 dl kokosflingor, gärna rostade

Garnering
200 g vit choklad
non stop
25 g mörk choklad

Gör så här:
Smält den mörka chokladen över vattenbad. Ta bort chokladen från vattnet och rör i florsockret och grädden. Tillsätt kokosflingorna. Ställ kallt i 2 timmar. Smält den vita chokladen över vattenbad. Forma tryffelmassan till kulor som doppas i chokladen. Låt stelna på galler. Tryck fast en non stop på varje kula. Klicka lite smält mörk choklad mitt på varje nonstop som pupill på ögat, eller sätt en ätbar dekorationskula (Dr Oetker)

Lycka till!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

2 reaktioner på ”Baka Halloweenögon!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar

Scroll to Top