Vinnaren i Fjäder & Sprayfärgstävlingen

Vinnaren

Vinnaren i Fjäder & Sprayfärgstävlingen

Idag måste jag få presentera vinnaren i veckans tävling ”Vinn 10 paket vita fjädrar & 1 valfri sprayfärg” ett samarbete med Skapamer. Vinnaren är @annelispyssel som med sitt fina kollage visar att man kan göra så många olika saker med sprayfärg eller fjädrar…Ett stort Grattis!

Vinnaren

Vinnande bidraget – @annelispyssel

Grattis Anneli! Du har vunnit 10 paket vita fjädrar & 1 valfri burk Sprayfärg. Vi kontaktar dig på Instagram. Anneli visar med sitt fina kollage att man kan göra väldigt många olika Diy’s med enkla medel. Ljusstakar, lampor, möbler, julgranar och drömfångare! Julgranar måste jag absolut göra till jul…tänk vad fluffigt och vintrigt vitt!

Vinnaren

@sofispyssel  Sofi gjorde ett enormt vackert ”miniakvarium” med växter och sten. Visst kan man nästan inte se att det är sprayade sugrör, sedan är det plexiglas! Ett toppen Diy!

Vinnaren

@lustattpyssla – Karin från @lustattpyssla har gjort så fina färgstarka vaser av gamla återbrukade flaskor! Supersnyggt och så glad man blir med alla färg! Det behövs verkligen i höstmörkret!

Vinnaren

@mallaskapar – Har gjort en så vacker fjäderlampa med en fjäderboa, smart, snabbpysslat och så snyggt!

Vinnaren

@mallaskapar Malin har även sprayat loppisramar, väldigt bra återbruk! Ut och loppa och spraya!

Vinnaren

@fixaotrixlena – Lena har gjort så fina Halloweenlyktor, min favorit! Så snyggt när man kan se ljuset och konturerna av Halloweenfigurerna!

Vinnaren

@virklust – Karin har virkat en sån fin drömfångare och dekorerat med fjädrar och virkade detaljer!

Vinnaren

@augustiglädje – Kamilla har skapat såå många fina saker med både sprayfärg och fjädrar. Burkpyssel är en klar favorit! Både praktiskt, användbart och fint!

Vinnaren

@josefinnord95 – Josefin har skapat underbara flaskor med hjälp av krackeleringsspray. Först blå sprayfärg sedan vit krackeleringsspray. In och kika på hennes konto, och fråga hur hon gjort mer i detalj.

Vinnaren

@naomile – Naomi har gjort strykningen till en lyx! Wow säger jag bara, varför inte lyxa till strykningen med guldfärg och ett nytt fodral! Till såna här saker är sprayfärg verkligen toppen!

Vinnaren

@diybymerete – Merete har piffat till en gammal ljusstake med svart sprayfärg, in och kika på hennes konto så får ni se hur den såg ut före.

Vinnaren

@lenasretur – Lena har återbrukat ett gammalt rivjärn. Med vit sprayfärg, så blir ”smyckes-stället” supersnyggt! Vilken smart idé till alla örhängen. Och tack för inspirationen, att göra örhängen med knappar! Wow!

Vinnaren

@hennyspyssel – Henny har skapat flera stycken roliga Diy’s med både sprayfärg och fjädrar. Underbart fina! Missa inte Hennys fina konto på Instagram, hon gör fantastisk många fina saker…Kika bara hennes senaste skapelse bockarna!

Vinnaren

@craftymamii – har skapat en taklampa med fjädrar…väldigt fin!  En sån här står på min pyssellista. En klar favorit till tonårsrummet!

Vinnaren

@andersson3392 – Fia har skapat en underbart snygg fjäderlampa. En stor loppisfyndad golvlampa har fått helt ny stil med sprayfärg och fjädrar. Väldigt snyggt att lägga fjädrarna åt det hållet. Lampan fick ett så lyxigt utseende!

Tack alla som varit med och tävlat! Väldigt inspirerande att få ta del av alla era pyssel! Vi hoppas på fler tävlingar här på bloggen!

Ha en fin vecka! Det blir en hel del Halloweenpyssel här på sidan…

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen