Pannacotta med passionsfrukt & hallon

Pannacotta med passionsfrukt

Pannacotta med passionsfrukt & hallon

Äntligen fredag! Dags för en klassiker till efterrätt! Pannacotta är alltid lika gott, och så otroligt lättfixat! Toppa med passionsfrukt och hallon, syrligt och gott till den söta pannacottan.

Pannacotta med passionsfrukt

Vit chokladpannacotta toppad med passionsfrukt och hallon, sött, syrligt och lättlagat!

Pannacotta med passionsfrukt

Pannacotta

Ingredienser: (4 stora portioner eller 10 miniglas)

5 dl grädde
40 gram vit choklad
4 msk socker
2 tsk vaniljsocker
2 st gelatinblad
4 st passionsfrukt(er) / och hallon

Gör så här:

  1. Blötlägg gelatinbladen.
  2. Koka upp grädden med vit choklad och socker. Ta undan från värmen och tillsätt vaniljsocker.
  3. Krama ur gelatinbladen och vispa ner dem i den varma grädden.
  4. Häll upp i fina glas, kyl någon timme.
  5. Dekorera med passionsfrukt och tinade frysta hallon, eller färska hallon.

Nu flöt hallonen ut i passionsfrukten…antingen gillar man det eller inte. Det blev liksom en marmorkänsla på toppen. Det här vara bara en lätt efterrätt till familjens fredagsmys….Vill man ha en mer perfekt dekorerad efterrätt skulle jag rekommendera färska hallon.

Pannacotta med passionsfrukt

Ha en jättetrevlig helg!

Kram Katarina

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top